На Тернопільщині відкрили ще одне віддалене робоче місце обласного управління Пенсійного фонду України

На Тернопільщині відкрили ще одне віддалене робоче місце обласного управління Пенсійного фонду України

18.04.18 12:37 0 460
У Колиндянській об'єднаній територіальній громаді Чортківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області відкрили ще одне віддалене робоче місце. Також там відбулася виїзна нарада з питань прийому і обслуговування громадян під керівництвом начальника Головного управління Ігоря Москалика.

Під час наради обговорено питання якості надання послуг пенсіонерам, проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи з населенням громади з питань пенсійного забезпечення, добровільної участі в системі загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, питання легальної зайнятості.

В громаді, до якої належать шість сіл, де проживає 1508 пенсіонерів, створені належні умови для обслуговування відвідувачів.

Одразу після відкриття фахівець Фонду розпочала прийом перших відвідувачів, кожен з яких мав можливість отримати детальну інформацію щодо пенсійного забезпечення. Крім того, спеціаліст розповіла про можливість зареєструватися на веб-порталі Пенсійного фонду України з метою контролю за даними, що в майбутньому впливають на пенсійні права.

Жителі громади, які звернулись на прийом, наголосили на зручності такої форми обслуговування, що неодмінно буде користуватись попитом серед місцевого населення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Рівень води в ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ