Що потрібно знати про годинники Орієнт?

Що потрібно знати про годинники Орієнт?

18.04.18 19:31 0 834

ORIENT WATCH Co., Ltd. - це легендарний японський виробник годинників. Компанію заснував Сёгоро Йосіда в Токіо в 1950 році та веде свої витоки з далекого 1901 року, коли Сёгоро Йосіда тільки почав входження в часовий бізнес. Також 1950-го на базі обладнання розформованого заводу в Хіно розроблена перша зі знаменитої, на сьогоднішній день, колекції Star, яка принесла великий успіх компанії. З цього і почався тріумф.

Буквально за декілька років компанія збільшила обсяги виробництва і продажів в кілька разів, закріпившись на світовому ринку як потужний виробник годинників. Це дозволило їй увійти у велику четвірку японських виробників (Орієнт, Citizen, Seiko, Casio). Щороку виробництво і продаж продукції фірми зростає в декілька разів, наручний годинник в кількості більше ніж 600 000 з'являються більш ніж в 100 країнах світу, а нові колекції продовжують підкреслювати престиж, який заслужили ці наручні годинники.

Про годинник ORIENT

годинник орієнт, часы ориентКомпанія має величезну кількість колекцій чоловічих і жіночих годинників, від класичних кварцових моделей до складної багатофункціональної механіки. Саме механічний годинник приніс компанії світову славу, завдяки надійним механізмам і невисокій ціні. Цінова політика базується на зменшенні вартості за рахунок збільшення тиражу випущеної продукціі. Варто відзначити, що у виробництві годинників даного бренду використовуються тільки найякісніші матеріали (нержавіюча сталь, натуральна шкіра для ремінців, мінеральне та сапфірове скло з покриттям антивідблиску). Окремі моделі можуть мати повне або комбіноване PVD покриття позолотою. Це говорить про те, що дизайнери піклуються не тільки про зовнішній вигляд своїх виробів, але і про точність і надійність.

Компанія приділяє велику увагу власним розробкам і новим технологіям. Саме вони перші випустили годинник з Функцією Світового часу (World Time), яка дозволяє визначити точний час в будь-якій точці світу. Важливу роль у розвитку годинникового мистецтва внесла технологія Light-Power (годинник з сонячною батареєю, які заряджаються від джерела світла) і розробка годинника з автокварцевим механізмом. Окремо варто відзначити колекції класу престиж, Star і Power Reserve Indicator. Ці колекції одні з найкращих і найцікавіших колекцій, в яких є найкращі і самі багатофункціональні механізми. Корпуси моделей виконані з високоміцної нержавіючої сталі з новітніми технологіями покриття позолотою і кобальтом. Практично у всіх моделях є функція - індикатора запасу ходу (Power Reserve Indicator).

Також компанія любить радувати своїх шанувальників лімітованими колекціями і моделями годин, які в основному випускаються в честь особливо значущих дат і подій для компанії. Так у 2009 року, компанія стає офіційним спонсором гоночної команди STI Subaru. У 2013 року, компанія випускає цілу колекцію лімітованих, високотехнологічних кварцових і механічних моделей під назвою SpeedTech, в сегменті престижних годинників.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Тернополі пройшов ...
Наступна новина: Що таке POS матеріали?

КОМЕНТАРІ