Як вибрати настільну лампу?

Як вибрати настільну лампу?

18.04.18 21:30 0 975

Настільна лампа може стати витонченим декоративним елементом продуманого інтер'єру. А може зіграти роль помічниці для школяра, студента, інженера і дизайнера. Сьогодні вибір настільних ламп настільки великий, але вам потрібно знайти тільки одну. Так як же вибрати?

Ми підготували для вас основні поради, за допомогою яких у вас вийде знайти підходящу лампу і допоможе нам в цьому співробітник інтернет-магазину https://lustralux.com.ua, в якому безпосередньо можна купити якісні настільні лампи (table lamps, настольные лампы). Для початку варто визначитися, для чого вона вам потрібна.

Декоративна роль

В цьому випадку краще відштовхуватися від основного стилю інтер'єру. Красива настільна лампа - це один із способів підкреслити самобутність інтер'єру, вона навіть може стати унікальним акцентом кімнати.

Наприклад, спальні зазвичай влаштовують в стилі прованс, лофт або мінімалізм. Досить помістити в сіро-бежеву спальню яскраво-жовтий або бірюзовий світильник, і ви тут же кардинально міняєте дух приміщення. На додаток виберіть покривало того ж кольору, невеликі картини або приліжковий столик - і стилізація спальні буде завершеною.

Настільна лампа, як елемент інтер'єру, може бути будь-якої форми і будь-якого розміру. Її можна буде розмістити на письмовому столі, туалетному столику, тумбочках або комоді.

На маленькій тумбі велика лампа у формі кулі або світильник з масивним квадратним плафоном буде виглядати безглуздо. Краще підібрати мініатюрні моделі з витонченими ніжками і витягнутою вгору формою.

Пцомічниця

Естетична роль для робочої настільної лампи має другорядне значення. Головне в ній - це компактні габарити, здатність давати достатньо направлене світло і вміння трансформуватися. Дизайн не повинен відволікати від роботи і навчання, це скоріше допоміжний елемент, стимулятор вашої продуктивності.

Якщо ви купуєте світильник для школяра, то подбайте про те, щоб він не займав багато місця на робочому столі. Вибирайте щільний плафон, бажано з міцного текстилю або металу, в крайньому випадку - з якісного пластику. Так світло не буде бити дитині в очі і забезпечить правильне освітлення робочих зошитів і книжок.

Для тих, хто працює з документами, графікою або займається рукоділлям, важлива гнучкість світильника в прямому сенсі цього слова. При роботі з великою кількістю дрібних деталей добре тримати все в хорошій видимості, але іноді важливо сфокусуватися тільки на конкретній області столу. Для цих цілей підійдуть лампи креслярського типу: плафон в них обертається на 360 градусів, підставка може кріпитися за допомогою спеціальної прищіпки, а ніжка або штатив обов'язково будуть гнучкими і рухливими.

Яку настільну лампу вибрати?

В цьому плані є загальні параметри ідеальної настільної лампи хоч для офісного працівника, хоч для студента.

Поради вибору кращої настільної лампи для робочого столу:

  1. оптимальна висота настільної лампи - 35-40 см;
  2. потужність лампи - 60-100 Вт;
  3. тепле біле світло, максимально наближене до природного;
  4. форма плафона - вузька біля основи і злегка розширена по краях.

Гарна настільна лампа зробить інтер'єр світлішим, яскравішим і виразнішим. Крім того, вона може стати вашим незамінним аксесуаром для ефективної роботи і навчання.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що потрібно знати про ...
Наступна новина: Найпопулярніші головні ...

КОМЕНТАРІ