7 переваг відпочинку в Затоці

7 переваг відпочинку в Затоці

18.04.18 22:50 0 908

Основні переваги відпочинку в с. Затока, Одеська область - це красиві, широкі пляжі і чисте море з пологим дном. Важливо знати, що це мальовниче селище характеризується прийнятними цінами (на відміну від одеських баз і готелів), чим приваблює приїжджих з усіх областей України та ближнього зарубіжжя. Ця місцевість є просто ідеальною для сімейного відпочинку, тут відсутній галас і велика кількість відпочиваючих в розпал сезону, вам завжди знайдеться місце у самої кромки води, а вийти на пляж можна з будь-якої бази.

Різноманітність баз відпочинку

Селище познайомить вас з великим переліком баз на березі лиману або моря. Від п'ятизіркових готелів з номерами класу «делюкс» до котеджів з аскетичною обстановкою за низькими цінами - є все, що душа побажає. Деякі заклади приймають гостей цілодобово, любителям «оксамитового сезону» буде цікаво провести час на Будакській косі восени. До речі, якщо ви ще не вирішиле де зупинитися, тоді база відпочинку в Затоці (recreation center in Zatoka, база отдыха в Затоке) "Дача": bazadacha.com - це те що вам потрібно!

Майже всі бази відпочинку Затоки мають у своєму розпорядженні власний басейном у дворі. Бюджетні варіанти можуть не мати окремих санвузлів - вони підійдуть для невибагливих відпочиваючих. Можна підібрати номери з облаштуванням для маленьких дітей (уточнюйте у адміністратора, чи є додатковий сервіс по установці дитячого ліжечка в номер). В іншому ви необмежені в фантазіях і бажаннях - атракціони, дитячі майданчики, нічні клуби, екскурсійні тури завжди у вільному доступі для кожного постояльця або для груп.

Основні переваги відпочинку в Затоці

Невелика Затока формує привабливі ціни на житло. Є бюджетні варіанти в приватному секторі. Майже всі бази відпочинку - це малоповерхові корпуси з балконами і наземні котеджі з BBQ-зоною. Ви самі вільні вибирати, які умови вам більше до душі.

Затока приваблива:

  • Розвиненою інфраструктурою (ресторанами, кафе, місцевим ринком);
  • гарним сполученням з Одесою (електрички, маршрутні таксі, екскурсійні автобуси);
  • великою кількістю водних розваг - від віндсерфінгу до водно-парашутного спорту;
  • багатим вибором баз відпочинку / готелів;
  • різницею повітря в результаті змішування повітряних потоків з прісного лиману Дністра і солоного Чорного моря;
  • можливістю відвідати пам'ятки одеського краю і самої Одеси (тури від баз);
  • недорогим житлом.

Висновки

Добре вивчивши місцевість і пропозиції від приватників і баз відпочинку, ви зрозумієте, що тут може відпочити кожна людина з середнім бюджетом.

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернігів: 20 квітня - ...

КОМЕНТАРІ