Найбільш часті причини ремонту ГАЗЕЛЕЙ

Найбільш часті причини ремонту ГАЗЕЛЕЙ

19.04.18 10:59 0 826

Автомобілі сімейства Газель, які вийшли на російські дороги в середині 90-х років, на той момент представляли із себе унікальні комерційні авто за своїми споживчими якостями саме для вітчизняного автопарку. Великий запас вантажопідйомності, простота рамної конструкції, ремонтнопридатність - все це дозволило автомобілю "Газель" стати надпопулярним серед легкого комерційного автотранспорту.

Але так як дані автомобілі багато в чому уніфіковані з автомобілями ГАЗ, то і зберегли деякі недоліки конструкторських, технологічних рішень і агрегатів. Як результат, вони потребують частого ремонту. В данному випадку вам не обійтись без покупки запчастин. До речі, в Україні купити їх за доступною ціною ви можете в онлайн магазині ГАЗ: https://novaton.ua/

Як показує практика, ремонт Газелі потрібен в слідстві таких частих проблем, як:

  • перегрів двигуна;
  • низький ресурс мотора;
  • в результаті течі масла через архаїчні ущільнення;
  • через досить важко усувні підтікання рідини з циліндрів зчеплення.

Якщо торкнутися питання проблем трансмісії Газелі, то найбільш часті неприємності доставляють:

  1. шуми коробки передач, які з'являються в результаті руйнування підшипників;
  2. регулярні ривки при рушанні - зчеплення;
  3. підвищений знос головної пари редуктора;
  4. розриви муфт підвісного підшипника, а також вібрації карданної передачі.

Але завдяки гарній вивченості всіх проблем народного авто, ремонт автомобілів Газель будь-якої складності, сьогодні виконується оперативно і якісно в професійних автосервісах. Крім певних знань і досвіду, сприяє якісному усуненню проблем Газелі та сучасні матеріали ущільнювачів, імпортні компоненти і запчастини Газелі високої якості.

Сьогодні можна сміливо заявити, що автомобілі Газель - це відмінна комерційна авто-техніка, яка навіть у багатьох аспектах виграє у своїх, більш дорогих, імпортних конкурентів.

Досвід ремонту автомобілів Газель показав, що багато в чому, безпроблемна робота цих "трудових" автомобілів і зведення до мінімуму ремонтних заходів на пряму залежить від регулярного технічного обслуговування і діагностики в умовах спеціалізованих автосервісів. Автомобіль Газель дозволяє успішно експлуатувати його довгі роки тільки в разі належного до нього відношення, тобто регулярного виконання всіх рекомендацій автовиробника.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Для чого потрібні ...

КОМЕНТАРІ