Для чого потрібні лічильники води?

Для чого потрібні лічильники води?

19.04.18 12:03 0 914

В сучасних умовах, коли пропаганда установки водяних лічильників широким потоком ллється із засобів масової інформації, час задуматися: "А чи дійсно установка лічильників води дає економію води і грошових коштів, що витрачаються на оплату її споживання?". Саме про це ми і поговоримо далі та розповість нам про переваги установки даного пристрою співробітник інтернет-магазину https://ukrspecavtomat.com.ua/, в якому безпосередньо можна придбати лічильник для води (счетчик учета воды) в Україні за доступною ціною.

Установка лічильнака на воду: Основні переваги?

Головна з них - це, звичайно ж, економія грошей. Згідно з законом, кожен громадянин має законне право оплачувати тільки фактично спожиті ресурси. При цьому за відсутності індивідуального лічильника води вам доводиться платити за воду за загальними нормативами - 12 кубів на місяць. Громадяни, які встановили індивідуальні лічильники води, бувають приємно здивовані, знімаючи перші свідчення - виявляється, витрата води на сім'ю з 3 осіб насправді становить приблизно 18-20 кубів. Таким чином, мешканці квартир «без індивідуального лічильника» переплачують майже вдвічі!

Особливо вигідно встановлювати індивідуальні лічильники води в квартирах, де де юре набагато більше мешканців, ніж де факто. Наприклад, в батьківській квартирі прописано 2 дорослих дітей, які вже створили свої сім'ї та живуть окремо. А отже, воду в цій квартирі не споживають. Але при відсутності індивідуального лічильника води платити за неї все одно доводиться!

Якщо ж, наприклад, вся сім'я влітку перебирається на дачу, то, щоб не платити за невикористану воду, після повернення в місто доводиться подавати заяву про перерахунок квартплати. Індивідуальний лічильник води позбавить вас від цієї паперової тяганини.

Ще один безперечний плюс індивідуальних лічильників - можливість контролювати і регулювати використання води. Відомі випадки, коли показання лічильника допомагали виявити приховане протікання труб та інші несправності сантехніки.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Найбільш часті причини ...
Наступна новина: Навіщо потрібна перевірка ...

КОМЕНТАРІ