Новий iPad 2018 - найкращий планшет всіх часів

Новий iPad 2018 - найкращий планшет всіх часів

19.04.18 22:46 0 961

Компанія Apple ніколи не зупиняється на досягнутому і в кожній нової моделі застосовує максимум інноваційних рішень. Щороку вона пропонує шанувальникам її продукції максимум флагманських пристроїв, які фактично не мають аналогів. Чи не тут виключенням новий iPad 9.7 2018 року? Про це ми сьогодні і поговоримо. І розповість нам про новий iPad співробітник інтернет-магазину https://www.citrus.ua/, в якому безпосередньо можна придбати даний гаджет в Україні.

Планшет iPad 2018 року є воістину шикарним, якісним гаджетом, який здатен вирішувати найскладніші завдання користувачів. Крім того, даний пристрій відмінно підходить не тільки для роботи, але і для розваг та ігор.

Всім, хто шукає і бажає придбати собі планшет, неодмінно слід звернути увагу на iPad 2018 року. Він володіє відмінними технічними характеристиками і функціональними можливостями. Щоб це зрозуміти, необхідно детально вивчити комплектацію планшета.

Комплектація iPad 2018

В основі даного планшета лежить потужний процесор A10 Fusion. Він зможе ефективно вирішувати найбільш складні й вимогливі завдання. Це можуть бути як потужні гри, так і додатки з доповненою реальністю. Об'єм оперативної пам'яті складає 2 ГБ. Цього цілком достатньо для забезпечення мультизадачності, одночасної роботи двох вікон.

Камери роздільною здатністю 8 мегапікселів достатньо, щоб не тільки в виключний, але і в будь-який необхідний момент робити якісні та детальні знімки. Якість зображень перебуває на досить високому рівні. Touch ID також присутній, працює в штатному режимі. Ще в пристрої є універсальний роз'єм для підключення навушників.

Особливістю iPad 2018 року є мінімальна товщина і невелика вага, яка становить всього 470 грам. Час автономної роботи портативного пристрою досягає 10 годин при активному використанні. Це дозволяє з ранку до вечора використовувати планшет без підзарядки.

Крім того, привертає увагу потенційних покупців і можливість користуватися Apple Pencil. З його допомогою планшет буде цікавий не тільки дітям, які люблять малювати, а й дорослим, які займаються творчою діяльністю.

Тим, хто вміє малювати, неодмінно вдасться створювати шедеври образотворчого мистецтва. Однак Apple Pencil продається окремо. Хто дійсно його потребує, повинен купити його окремо, щоб зробити свій планшет більш функціональним і зручним у використанні.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Житомирщина: працівники ...

КОМЕНТАРІ