Житомирщина: в області розпочали підготовчі роботи для будівництва 10 футбольних полів із штучним покриттям

Житомирщина: в області розпочали підготовчі роботи для будівництва 10 футбольних полів із штучним покриттям

20.04.18 08:36 0 750
На Житомирщині підрядники розпочали підготовчий етап для будівництва перших 10 футбольних полів із штучним покриттям. Закуплені матеріали та обладнання, працівники очищують майданчики та демонтують попереднє покриття.

Про це повідомляє департамент регіонального розвитку ОДА.

За інформацією департаменту, штучне покриття та необхідне обладнання для футбольних майданчиків закупили ще у березні. Наразі підрядники проводять підготовчі роботи та готують територію – очищають майданчики та демонтують старе покриття.

Перші 10 футбольних майданчиків побудують у Червоненській, Ушомирській, Попільнянській, Станишівській, Високівській, Баранівській ОТГ та смт Озерне. 2 футбольні поля з'являться у Овруцькій ОТГ, а також повністю реконструюють стадіон «Спартак» у м. Житомир.

Всі футбольні поля із штучним покриттям, окрім стадіону «Спартак» у м. Житомир, матимуть розмір 44*22 м. Майданчики огородять парканом та влаштують освітлення.

Кошти на будівництво майданчиків виділені з державного бюджету у співфінансуванні із місцевими. Вартість 9 полів у громадах та смт. Озерне складає 13,5 млн грн, у м. Житомир – 24,2 млн грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ