У Києві розпочалася зустріч Прем’єр-міністра України з регіональними ЗМІ

У Києві розпочалася зустріч Прем’єр-міністра України з регіональними ЗМІ

20.04.18 08:33 0 490
Зустрічі Глави Уряду та регіональних засобів масової інформації відбуваються регулярно. Адже це, за словами Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, є дуже важливим для того, щоб розуміти широку палітру питань, які є на місцях.

«Безумовно дуже важливо надавати відповіді на ці запитання і дуже важливо забирати з собою те, що хвилює безпосередньо жителів регіонів і в цілому – України. І на сьогоднішній зустрічі ми підіб'ємо підсумки 2 років роботи Уряду і моєї робити як прем'єр-міністра України», – звернувся до представників ЗМІ Володимир Гройсман.

Два роки роботи Уряду, як зазначив Прем'єр, були непростими. Але за цей період вдалося не допустити знищення України.

«Ми досягли можливості росту національної економіки. Тільки в 2017 році ми виробили близько 400 млрд. додаткової продукції, а це і робочі місця, і податки, і розвиток місцевих громад. Цього ж року плануємо виробити 500 млрд. додаткової продукції, – поінформував Володимир Гройсман. – Нам вдалося ідентифікувати проблеми, якими живуть люди, починаючи від проблеми українських доріг, нашої інфраструктури, децентралізації і підтримки громад. І найголовнішим викликом для мене є питання соціальної справедливості. Ми будемо працювати над тим, щоб змінити систему оплати праці в країні і такі зміни ми вже маємо . Ми почали змінювати пенсійну систему. Не закрили очі й на найбільш чутливу сферу для людей, а саме на медичну. Визначили також стандарти нової української школи».

Що ж стосується планів на майбутнє, то основним є напрям щодо здійснення кроків для зростання національної економіки та залучення інвестицій. «Я за те, щоб іти вперед, за те, щоб Україна стала країною успіху і динамічного розвитку», – акцентував Володимир Гройсман.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Владислав ...
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ