Бухгалтерські послуги для стартапів

Бухгалтерські послуги для стартапів

20.04.18 12:45 0 1109

Зростаюча кількість стартапів в Україні зумовлює дедалі більший попит на бухгалтерське обслуговування для нового бізнесу. Відповідно, зростає кількість фірм, які спеціалізуються саме на даному сегменті ринку.

Так, компанія «АУДИТ ОПТИМ», що є одним з лідерів з надання бухгалтерських послуг, здійснює організацію бухобліку з нуля, незалежну перевірку всієї фінансової звітності, ретельно вивчає достовірність наданої інформації, а також проводить відновлення бухобліку в підприємствах і організаціях з будь-якою формою власності (ФОП, ТОВ, тощо).

Аудиторська компанія надає послуги з бухгалтерського супроводу фірмам, які знаходяться на стадії створення і тим, які функціонують не один рік. Всі процедури в компанії відпрацьовані, і співробітники суворо виконують вимоги до них. Вони відповідально підходять і до укладання відповідних договорів з підприємствами, і до оперативного та якісного бухгалтерського обслуговування. Все аутсорсингові послуги в компанії «АУДИТ ОПТИМ» надають фахівці, які пропрацювали на посаді головного бухгалтера не менше 5 років.

Співпраця з аудиторською компанією дає фірмам і організаціям чималі переваги. Відпадає потреба в утриманні цілого штату бухгалтерії, що значно скорочує витрати на їх утримання і виплати соціальних гарантій. Не потрібно орендувати приміщення для співробітників, купувати комп'ютерну та оргтехніку, витратні матеріали до неї і регулярно оновлювати правову базу.

Клієнт, який замовив бухгалтерський супровід в «АУДИТ ОПТИМ», може бути впевнений в достовірності інформації і правильності складеної фінансової звітності, позаяк професіоналізм і великий досвід співробітників виключають можливість появи помилок в бухобліку. До того ж компанія на регулярній основі проводить моніторинг законів у фінансовій системі, відстежує появу нової інформації в бухгалтерському обліку і вносить відповідні зміни в правову базу.

Вартість аутсорсингових послуг залежить від клієнтського опитування щодо фінансової діяльності кожної конкретної фірми або організації. Основні фактори, які впливають на ціну бухгалтерського обслуговування:

  • Вид фінансової діяльності, здійснюваної на підприємстві;
  • Система оподаткування. Вона може бути загальною або здійснюватися за спрощеною схемою;
  • Кількість фінансових операцій, які проводяться за місяць;
  • Наявність угод з експорту та імпорту;
  • Здійснення роботи з цінними паперами, акціями, державними позиками та іншими особливими фінансовими об'єктами;
  • Наявність нематеріальних активів і робота з ними.

Аудиторська компанія надає послуги по відновленню бухгалтерського обліку, як в повному обсязі, так і окремо взятих його статей. Для цього збираються наявні документи або формується (відновлюється) нова документація, на основі якої звітність приводиться у відповідність до вимог закону. У цю послугу входить і подача співробітниками аудиторської фірми в податкові органи відкоригованих декларацій з виправленнями і поясненнями до них.

Фахівці аутсорсингової компанії надають безкоштовну послугу з визначення оптимальної схеми для кращої діяльності бухгалтерії. Щоб правильно визначити ціну бухгалтерського обслуговування, вони оцінюють стан фінансової звітності, наявність документації і розробляють порядок обліку та документообігу.

Якщо після перевірки податковими органами в бухгалтерський облік необхідно внести істотні зміни, варто якомога швидше звернутися до компанії «АУДИТ ОПТИМ» за телефоном (067) 449-03-47. Обслуговування буде проведено професійно і оперативно.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Онлайн кредит: Основні ...
Наступна новина: Як вибрати чоловічий ...

КОМЕНТАРІ