Як вибрати банк для юридичних осіб?

Як вибрати банк для юридичних осіб?

20.04.18 13:19 0 1862

Ведення будь-якого серйозного бізнесу, просто неможливе сьогодні без банківського обслуговування. Адже підприємцеві необхідно відкрити розрахункові рахунки для отримання або відправки грошових коштів, нерідко виникає потреба в кредитуванні або збереженні цінностей у сейфах. Від того, наскільки правильно був обраний банк для юридичних осіб - багато в чому залежить успіх бізнес-проектів.

Різноманітність і велика кількість послуг, що надаються в сучасній банківській сфері України, забезпечує величезні переваги для клієнтів. Адже завдяки жорсткій конкуренції фінансових установ, підвищується якість обслуговування і поліпшуються його умови. Щоб зробити оптимальний вибір банку для юрособи, слід звернути увагу на певні критерії:

  • Надійність. Залежить від тривалості роботи організації на фінансовому ринку, репутації серед клієнтів і підходів до ризиків.
  • Адекватне співвідношення вартості послуг та якісного обслуговування. Потрібно пам'ятати, що високі ціни - не показник рівня банківського сервісу.
  • Наявність такої затребуваної сучасної послуги, як онлайн банкінг, яка значно збільшує можливості роботи з розрахунковими рахунками, причому робиться це дистанційно.

Одним з найцікавіших українських комерційних банків,що орієнтуються у своїй роботі на юросіб, є «АСВІО БАНК», який дотримується консервативної політики, завдяки чому успішно працює на фінансовому ринку країни в форматі банк-бутик уже більше 25 років.

Як стверджують фахівці установи та підтверджують його клієнти, запорука успіху банку - в його зваженій політиці щодо прийняття рішень, персональній роботі з кожним споживачем послуг і в прагненні до стабільної діяльності, незважаючи на несприятливі зовнішні умови. Ключова стратегія банку полягає в свідомій відмові від будь-яких ризиків, які можуть завдати шкоди інтересам клієнтів.

Головні переваги при виборі банку для юросіб

Фахівці банку потреби клієнта вирішують в індивідуальному порядку. Так, «Асвіо Банк» надає своїм клієнтам пріватбанкіра, який бере участь в пошуку оптимальних рішень, як у поточних справах, так і в довгострокових фінансових задачах підприємця.

В його обов'язки також входить вирішення всіх проблем, пов'язаних з діяльністю юридичної особи. Пріватбанкір може запропонувати бізнесменові список найбільш привабливих проектів для прибуткового інвестування, надає допомогу в максимально швидкому проведенні транзакцій і оперативній роботі з розрахунковими рахунками.

Застосування інноваційних технологій.

Впровадження сучасних технологій в «Асвіо Банку» дає можливість клієнтам здійснювати операції з банківськими рахунками через інтернет в режимі онлайн. Банк гарантує безпеку і надійність транзакцій, максимально швидке здійснення платежів і переказів грошових коштів, зручний і легкий у використанні інтерфейс програми.

Додаткові послуги, що надаються банком юридичним особам:

  • Клієнт-банкінг для постійних споживачів послуг;
  • Курси валют індивідуально для кожного клієнта;
  • Особливі умови використання банківського сейфа (послуга доступна в будь-який день тижня);
  • Надання конференц-залу для переговорів у Києві.

Обслуговування юридичних осіб в «АСВІО БАНК», консультацію щодо яких можна отримати за телефоном 0 800 30 30 50, дає можливість клієнтам скористатися всіма видами банківських послуг на особливих умовах і за прийнятними цінами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ