Зустрічайте новий сервіс - інтерактивну карту проведення ремонтних робіт КП "Чернігівводоканал" на території Чернігова

Зустрічайте новий сервіс - інтерактивну карту проведення ремонтних робіт КП "Чернігівводоканал" на території Чернігова

22.04.18 09:53 0 498
19 квітня КП «Чернігівводоканал» запропонував новий сервіс - інтерактивну карту проведення ремонтних робіт на території Чернігова. Карта оновлюється щодня. Користувачі мережі Інтернет можуть побачити на карті нашого міста повну інформацію щодо робіт, які розпочинає, проводить або завершило КП «Чернігівводоканал». Буде доступна як інформація про стан проведення робіт, так і фотографії об'єктів до ремонту, під час його виконання та після завершення робіт.

Інтерактивна карта проведення ремонтних робіт на території Чернігова розміщена на сайті КП «Чернігівводоканал» https://water.cn.ua в розділі «Про нас» – «Інтерактивна карта».

Як працювати з картою:

Інформація щодо аварійних ситуації та планових ремонтів відображається на карті Чернігова в день надходження заявки до аварійно-диспетчерської служби підприємства.

При цьому відповідальні особи заповнюють Картку заявки, в якій відображено:

а) статус робіт:

* відкрита,

* виконана,

* закрита;

б) час її відкриття та закриття;

в) повна адреса об'єкту з прив'язкою до найближчої будівлі (заповнюється автоматично, після зазначення місця проведення робіт на карті);

г) місце проведення робіт:

* проїзна частина,

* зелена зона;

д) тип робіт:

* ремонт колодязів

* провали

* розкопки

* сумісні роботи

е) стан виконання робіт;

* коментарі;

* фото;

* запланована дата виконання заявки.

Статус робіт

На інтерактивній карті проведення ремонтних робіт на території Чернігова відображається три статуси виконання заявки.

* – заявка відкрита (червоний колір), нещодавно додана в систему і роботи по ній не виконувались. В системі наявні фотографії первинного стану об'єкта.

* – заявка виконана, (жовтий колір), передбачає графічну зміну відображення заявки на карті та зміну описової частини. Допустима зміна коментаря, додавання нового запису, зміна підтипу заявки.

* – заявка закрита. Ордер на виконання робіт закрито. Роботи по об'єкту виконані у повному обсязі, доданий фінальний коментар, з описом виконаної роботи, наявні фотографії виконаної роботи. Заявка відслідковується на карті протягом 14 діб. В подальшому - перебуває на контролі КП «Чернігівводоканал» протягом двох років з моменту закриття (в режимі контролю).

Час відкриття/закриття

Час відкриття заноситься відповідальним працівником КП «Чернігівводоканал» після перевірки повідомлення до аварійно-диспетчерської служби, або отримання документів про початок планового ремонту.

Час закриття заноситься відповідальним працівником КП «Чернігівводоканал» після закриття ордеру на виконання робіт КП «Зеленбуд» або прийняття об'єкту технічними службами.

Стан виконання робіт

Відображається стан об'єкту. Наприклад, при ремонті колодязя – демонтаж, монтаж, асфальтування. При проведенні земельних робіт – ремонт водопроводу/каналізації, засипано піском/щебнем, асфальтування.

Коментарі

Заявка доповнюється інформацією, важливою для мешканців та виконавців робіт. Наприклад: «Асфальтування неможливе через погодні умови» або «Триває підключення абонентів».

Фото

На фото мають бути відображені:

* первинний стан об'єкту;

* хід виконання робіт;

* стан об'єкту після закриття.

(Наразі триває наповнення карти).

Запланована дата виконання заявки

Запланована дата виконання заявки вказується виконавцем робіт в залежності від термінів виконання, передбачених законодавчо, наявності комплектуючих та матеріалів, з урахуванням погодних умов, тощо.

— Зазначимо, що карта працює в тестовому режимі. КП «Чернігівводоканал» приймає зауваження та пропозиції стосовно покращення роботи карти та інформування населення щодо проведення робіт. — Інформацію можна надсилати як через форму «Напишіть нам» на сайті КП «Чернігівводоканал», так і через сторінку підприємства у мережі Фейсбук.

Інформаційна служба КП «Чернігівводоканал»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі проходить ...
Наступна новина: В Тернополі на території ...

КОМЕНТАРІ