На Тернопіллі військовослужбовцям,які звільнені з військової служби,збільшили розмір пенсій

На Тернопіллі військовослужбовцям,які звільнені з військової служби,збільшили розмір пенсій

22.04.18 11:11 0 625
Колишнім військовослужбовцям збільшили розмір пенсій. У Тернопільській області налічують близько 8 тисяч осіб. Востаннє розмір пенсії військовим переглядали ще 10 років тому.

Здійснюється перерахунок на виконання постанови Кабінету Міністрів України № 103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби та деяким іншим категоріям осіб», яка набрала чинності 21 лютого 2018 року.

«Рішення щодо перерахунку є досить актуальним, особливо враховуючи, що востаннє пенсії зазначеній категорії одержувачів переглядалися ще у 2008 році, тобто 10 років тому. Дане питання стосується 7873 осіб, які перебувають на обліку в нашій області. Виплати здійснюють поетапно з січня», - наголосив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Ігор Москалик.

За словами начальника управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян Василя Дубового, станом на 17 квітня проведено перерахунок 7537 особам, які перебувають на обліку в Головному управлінні, що складає 96,0 % від загальної чисельності військових пенсіонерів. Середній розмір підвищення після перерахунку складає 1310,0 грн.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові визначені ...
Наступна новина: У Житомирі презентували 17 ...

КОМЕНТАРІ