Що можна побачити і які екскурсії взяти в Парижі?

Що можна побачити і які екскурсії взяти в Парижі?

23.04.18 00:55 0 2137

екскурсія по Парижу

Хто з нас не мріє побувати в Парижі! Ну хоч раз, щоб побачити все те, про що чув з дитинства! Так-так, Ейфелева вежа, Лувр, та й обов'язково - з дітьми в Діснейленд! Але чи знаєте ви, що місто вічної романтики і безмежної любові куди більш багатогранне. Компанія Metropole Voyage рада запропонувати вам величезний вибір екскурсійних програм. Тут ви можете замовити екскурсії по Парижу і регіонах Франції російською мовою, в ході яких ви дізнаєтеся Францію як більш багатолику, багатогранну країну, що володіє безліччю яскравих пам'яток.

З чого почати екскурсію в Парижі?

екскурсія по Парижу

З гідом все просто. Витративши цілий день і згадавши про втому тільки під вечір, можна побувати на оглядовій пішохідній екскурсії по Парижу, яка проведе вас від серця французької столиці (ні, це зовсім не та сама вежа, а острів Сіте) до легендарного Собору Паризької Богоматері, Марсового Полю, латинського кварталу та Лувру. На цей замок слід виділити окремий день, хоча і його буде мало.

Не можна відвідати Париж і не зануритися в його вишукане гастрономічне життя. Неквапливі бесіди в затишному ресторанчику буквально виривають вас з туристичного потоку, даруючи дорогоцінні хвилини відпочинку ніг. А якщо все ж ви вирішили відпочити, то не проходьте повз кав'ярень з їх знаменитими паризькими круасанами, відомими не менше, ніж саме місто любові.

Продовжіть екскурсію в Парижі автобусним або автомобільним туром за місто, де вас чекають розкішні замки французьких королів. Фонтебло, Версаль - найвідоміші з них і найбільш вражаючі, але є і Во-ле-Віконт, Амбуаз і Шамбор в долині Луари. І нарешті, маршрути для справжніх естетів - в будинок Клода Моне в Живерні або трохи ближче - в музей Оранжери, де представлені полотна відомих імпресіоністів. Любителі французьких вин можуть з'їздити на екскурсію в Бордо.

Екскурсії по регіонах Франції

Такі екскурсії допоможуть Вам зрозуміти життя провінційних містечок. Тут перетинаються історія і побут французького народу.

У регіонах Франції можна пізнати культуру і гастрономію кожного регіону:

  1. Нормандія, на заході, відома своїми красивими пейзажами, а любителям морепродуктів, нормандськими устрицями;
  2. Замки долини Луари, де зосереджено більше 80 замків, відомі своєю винною дорогою, що проходить по виноградниках, що розкинувся по всій території цього регіону;
  3. Шампань - історичний регіон, відомий по всьому світу своїми знаменитими будинками шампанського.

Залишивши Париж і подолавши всього близько 250 кілометрів на південь, на захід або на схід, Ви опиняєтеся в абсолютно інших областях Франції, які відкривають для Вас нову культуру, нову спадщину і нові враження.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Скіни майнкрафт по нікам
Наступна новина: Всі плюси доставки ...

КОМЕНТАРІ