Велосипеди Merida: Основні переваги

Велосипеди Merida: Основні переваги

23.04.18 10:48 0 1090

У нас в країні однієї з найбільш популярних марок, що випускають не тільки моделі для любителів і початківців велосипедистів, а й досить якісні і професійні велосипеди різних типів є Merida. Це китайський бренд, який зіставляє досить потужну конкуренцію компанії Giant, що славиться високотехнологічними моделями.

Незважаючи на китайське походження, дуже багато дослідницьких установ Меріда розташовані в європейських країнах, тому багато хто вважає марку повністю європейською, а не китайською. До речі, в Україні веломипеди Merida можна по доступній ціні можна придбати в інтернет-магазині merida.velo500.com.

Технології виготовлення

Завдяки високим технологіям виробництва ці велосипеди з великим задоволенням купують дуже багато просунуті велосипедисти, яких повністю задовольняє якість і характеристики моделей, що випускаються цим виробником.

Рами на велосипеди Merida випускаються за схожою технологією, що і на велосипедах Giant. Ця, в свою чергу, дає можливість виготовляти високотехнологічні алюмінієві рами, які володіють: міцністю, легкістю і зручністю у використанні. Форми рам можуть бути найрізноманітнішими. Також компанія випускає карбонові рами з найновішим з'єднувальним складом, що складається з наночасток, а не епоксидної смоли, як це зазвичай приято. Такі рами мають мінімальну вагу і досить високу міцність.

Дитячі велосипеди Меріда

У народі славляться не лише дорослі, а й дитячі велосипеди, які, так само, як і дорослі, виготовляються за найновішим і досконалим технологіям. Вони представлені в широкому асортименті моделей для дітей і підлітків різних вікових груп, що дозволяє кожному бажаючому підібрати оптимально відповідний варіант для своєї дитини. Дитячі моделі представлені в різних цінових категоріях. Але навіть самі бюджетні моделі мають відмінну якість і високий рівень безпеки.

Висновки

Підводячи підсумок можна зробити висновок, що компанія Merida виробляє величезний асортимент усіх видів велосипедів в різних цінових категоріях. Це дає можливість вибирати саме те, що потрібно. Крім того, ціни на всю продукцію нижчі, ніж у інших відомих брендів. Але при цьому якість абсолютно не поступається, а іноді навіть перевершує.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Цікаві факти з історії ...
Наступна новина: Бавовна: Основні переваги ...

КОМЕНТАРІ