Пластиковий льох - поміститься все!

Пластиковий льох - поміститься все!

23.04.18 20:38 0 742

Для нас, розпещених цивілізацією і технічним прогресом, холодильник - кращий друг. Практично у кожного він є на дачі - нехай старенький, нехай шуму від нього багато, зате який порятунок для напоїв і супчиків в спеку! Мабуть, один з найбільш істотних недоліків холодильного агрегату - його малогабаритність. При всьому своєму бажанні весь урожай у вигляді овочів й фруктів, заготівлі та соління ви там розмістити не зможете. Але зневірятися не варто: згадайте, де зберігають продукти сільські жителі. Правильно, в льохах!

То чому б вам не обзавестися данною корисною спорудою на своїй дачі? До слова, навіть будувати його не доведеться, тому що льох - пластиковий! Давайте поговоримо про це "чудо" більш детально і розповість нам про нього співробітник інтернет-магазину "Агрогарант", в якому безпосередньо можна його придбати.

Як виглядає пластиковий льох?

Резервуар для льоху називається кесоном. Це пластикова ємність, обсяг якої досягає декількох тисяч літрів. Її середні розміри становлять 1,5х1,5х1,5 м або 2х2х2 м, але параметри різних погребів можуть істотно відрізнятися - в цьому питанні останнє слово належить замовнику. Найбільшим попитом користуються круглі і прямокутні льохи. Також зустрічаються овальні, квадратні та конусоподібні конструкції.

Пластиковий кесон для льоху має люк-кришку і вентиляційні патрубки. Усередині ємності є все, щоб вам було зручно:

  • металеві сходи;
  • полки з бортиками;
  • контейнери для яєць;
  • місткі ящики для фруктів і овочів;
  • лампа.

Майте на увазі, що ціни на пластикові льоху вищі, ніж вартість кесонів, виготовлених з іншого матеріалу, скажімо, зі сталі. За деякі особливості комплектації також доведеться доплатити (наприклад, за наявність освітлювального приладу або деяких видів полиць). Однак маса переваг льоху з пластика з лишком компенсують всі витрачені на нього кошти.

Основні переваги:

  1. Льох можна змонтувати в будь-якому місці. До речі, це може бути не тільки територія вашого дачної ділянки: кесон можна розмістити під майбутнім сараєм, гаражем або будинком;
  2. Ви оціните швидкість і простоту монтажу кесона. При бажанні ви можете навіть не використовувати спеціальну будівельну техніку, а попросити допомоги у сусідів;
  3. Вам не доведеться докладати зайвих зусиль до облаштування внутрішнього простору кесона. Готова ємність потребує тільки в правильній установки;
  4. Пластиковий льох не реагує на зміни температури і вологості;
  5. Кесон - справжня бастилія від комах-шкідників і гнильних мікроорганізмів;
  6. Ємність для льоху не вбирає запахи та вологу, її легко чистити й дезінфікувати;
  7. Рівень грунтових вод на застосування пластикового льоху ніяк не впливає;
  8. Виробники гарантують, що пластик кесона абсолютно безпечний для продуктів і, відповідно, для вашого здоров'я;
  9. Матеріал, з якого виготовлений кесон (поліетилен або поліпропілен), не боїться корозії, тому термін його експлуатації вражає - понад 50 років!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як вибрати автобусного ...

КОМЕНТАРІ