Як вибрати автобусного перевізника?

Як вибрати автобусного перевізника?

23.04.18 22:33 0 793

Сьогодні оренда автобуса - це досить поширена послуга, якою користуються у всьому світі і добре за неї платять. Це обумовлено різними аспектами життя, крім цього, оренда автобуса стає невід'ємною частиною ведення інших видів бізнесу, наприклад, екскурсійного або туристичного. Ключовим фактором існування великої кількості перевізників є затребуваність.

Особливу популярність вони набували на початку 2000-х роках, проте останні 1,5 року настало невелике затишшя. Як же вибрати серед величезної кількості фірм, по-справжньому гідного перевізника? Про це нам розповість співробітник компанії "КиївТранс": https://kievtrans.kiev.ua, яка безпосередньо займається пасажирськими перевезеннями по Києву, Україні та Європі.

В першу чергу потрібно розглядати ті компанії, про які відгукувалися добре Ваші знайомі. Одним з головних чинників фірми-перевізника, який зіграє на її користь, є автопарк. Варто віддавати перевагу тим компаніям, у яких в автопарку знаходяться автобуси відомих світових компанія: Mercedes або Volvo. Безпека перевезення пасажирів є першочерговим завданням компанії-перевізника, тому до укладення договору необхідно упевнитися, чи є ліцензія на перевезення пасажирів.

Перед початком вибору фірми-перевізника необхідно визначитися, що саме Вам потрібно і якою кількістю коштів Ви володієте. Перевізнику сьогодні пропонують величезну кількість додаткових зручностей: кондиціонери, мультимедіа-обладнання, зручні крісла та багато іншого. Необхідно точно знати, яке число пасажирів буде перевозитися, адже в маршрутах на далекі дистанції число пасажирів в салоні не може перевищувати число сидячих місць. У міжміських автобусах пасажирам можна їхати стоячи. Якщо Ви плануєте регулярне використання послуг компанії-перевізника, обов'язково попросіть фірму розповісти про політику роботи з постійними клієнтами, в цьому випадку компанія повинна піти Вам на різні поступки.

Якщо Ви плануєте далеку поїздку для своїх співробітників або просту екскурсію краще замовляти автобус у перевіреного перевізника. Трпнспорт для далеких поїздок повинен відповідати міжнародним стандартам, тільки в цьому випадку поїздка принесе задоволення Вам і Вашим співробітникам. В іншому випадку, автобус в неналежному стані та недобросовісний перевізник можуть зіпсувати все враження від гарного заходу.

Орендуючи автобус у компанії-перевізника необхідно звертати увагу на наявність таких компонентів:

  1. Ліцензія Мінтрансу України;
  2. Наявність договору зі страховою компанією;
  3. Паспорт маршруту;
  4. Стюардеса.

Висновки

Як би там не було, сьогодні рівень сервісу в сфері надання автобусної оренди залишається далеким, від європейських стандартів. Однак, отримати якісну послугу за оптимальною ціною все ж можна.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Пластиковий льох - ...
Наступна новина: Ремонт і екологічно чисті ...

КОМЕНТАРІ