В Житомирській області ТОП-5 можливостей для молоді

В Житомирській області ТОП-5 можливостей для молоді

24.04.18 12:23 0 589
Запрошуємо активну молодь Житомирщини до огляду топ-5 можливостей: від літньої урбаністичної школи до конкурсу есе.

ІІ Конкурс журналістських матеріалів на гендерну тематику

Волинський прес-клуб, Гендерний центр Волинської області та програма «У-Медіа» (Інтерньюз) оголошують Другий Конкурс журналістських матеріалів на гендерну тематику.

До участі в конкурсі запрошуються представники / представниці друкованих ЗМІ, телебачення, радіо та інтернет-видань, блогер(к)и та фрілансер(к)и всіх регіонів України, які цікавляться тематикою рівних прав і можливостей чоловіків і жінок.

Тематика матеріалів може стосуватися (але не обмежуватися) таких сфер: політики, влади, бізнесу / економіки, соціальної сфери (відпустки по догляду за дитиною, працевлаштування, забезпечення умов праці та ін.), медицини, освіти, юриспруденції, журналістики, військової галузі, громадської активності тощо.

На конкурс можна надсилати як уже опубліковані/подані в ефір у 2017-18 роках матеріали, так і раніше не оприлюднені. Роботи, які були подані на цей конкурс у 2017 році, до розгляду не приймаються.

Деталі:http://volynpressclub.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=778:2018-03-12-16-16-33&catid=10:2013-01-21-00-00-17&Itemid=21.

Конкурс підвищення кваліфікації «Основи соціальної роботи з сім'ями та дітьми»

Кожен працівник соціальної сфери для ефективності роботи та виконання своїх функцій має підвищувати рівень своєї обізнаності, розширювати компетентності у роботі, а також системно бачити соціальну роботу, мати міцний фундамент та практичні інструменти роботи.

Перевагою цього курсу є системність підготовки. Навчання відбувається в кілька етапів і розділено за навчальними модулями.

Програма передбачає врахування потреб у навчанні учасників кожної конкретної особи.

Навчання проходитиме в Києві.

Учасники отримають свідоцтво про підвищення кваліфікації державного зразка у напрямку «Соціальна робота».

Деталі:https://gurt.org.ua/news/trainings/45113/.

Конкурс есе від Bodley Head та Financial Times

Видавництво «Bodley Head» та британське видання «Financial Times» оголошують щорічний конкурс есе відкритим. До участі запрошується талановита молодь віком до 35 років.

Приймаються не опубліковані раніше документальні есе обсягом до 3 500 слів англійською мовою.

Дедлайн – 31 травня 2018 року.

Деталі:https://gurt.org.ua/news/competitions/45059/.

Літня школа урбаністики в Польщі

Програма школи складається із серії коротких курсів, лекцій, семінарів і групових досліджень у складі трьох тематичних студій.

Учасники та учасниці міської літньої школи будуть працювати з архітектурним середовищем, яке засноване на гуманістичних принципах та використовується вже третім поколінням мешканців.

Подаватися можуть студенти, молоді дослідники і спеціалісти, які працюють у сфері архітектури, містопланування, мистецтва і дизайну, а також представники різних галузей гуманітарних наук.

Дедлай – 7 травня.

Робоча мова школи – англійська.

Деталі:https://gurt.org.ua/news/trainings/45080/.

Молодіжний обмін з медіаграмотності та критичного мислення (Іспанія)

Хочете дізнатись більше про медіа грамотність? Або ж розумітись як відрізняти фейкові новини від правдивих? Як перевіряти інформацію? Тоді Мадрид вже в червні чекає на учасників обміну з України, Грузії, Литви та Іспанії.

Дедлайн – 10 травня.

Подія відбуватиметься з 21 по 28 червня 2018 року.

Основною задачею обміну є створити можливість посилення, розбудови спроможності, підвищення обізнаності, обговорення, взаємного навчання, неформального навчання та дій, обміну найкращими практиками тощо, для видимості проекту для молоді з чотирьох країн.

Учасники проекту – громадяни України, віком від 18 – до 30 років.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вулиця Микулинецька у ...
Наступна новина: Італійці представили в ...

КОМЕНТАРІ