На Тернопільщині вже увосьме відбувся фестиваль духовної пісні «Я там,де є благословення»

На Тернопільщині вже увосьме відбувся фестиваль духовної пісні «Я там,де є благословення»

24.04.18 12:06 0 508
Лейтмотивом прекрасного Міжнародного фестивалю-конкурсу духовної пісні, що вже восьмий рік попіль проходить у Тернополі, є слова «Я там, де є Блогословення». І це воістину так, адже фестиваль об'єднує та єднає духовно представників з різних країн та континентів. Про це зазначив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час нагородження переможців фестивалю в обласній філармонії.

Тернопілля – це благословенна земля, переконаний Степан Барна. Адже тут знайшли місце два найбільші духовні центри християнства: Почаївська Лавра та Марійський духовний центр «Зарваниця». Тут народилися світила українського духовенства. Тут багато тих, хто робив та робить усе для того, щоб український народ був єдиний та щоб в Україні була помісна православна церква.

« ми говоримо, що процес церковного єднання розпочався вісім років тому з фестивалю духовної пісні «Я там, де є благословення». Тому щиро вітаю усіх учасників фестивалю, Божого благословення вам та вашим родинам і єдності нам в ім'я наших християнських цінностей та в ім'я нашої любові до Бога та України», – побажав очільник краю.

Додамо, що в конкурсних виступах 2018-го року брали участь професійні і творчі колективи та виконавці з України та зарубіжжя. 22 квітня нагородження переможців та гала-концерт фестивалю відбувся в обласній філармонії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завдяки бюджету участі в ...

КОМЕНТАРІ