На Тернопіллі степан Барна побував у Великоберезовицькій школі та ознайомився з проектом будівництва нового навчального закладу

На Тернопіллі степан Барна побував у Великоберезовицькій школі та ознайомився з проектом будівництва нового навчального закладу

24.04.18 15:12 0 543
Надання якісних освітніх послуг та забезпечення школярів комфортними умовами навчання - одне з пріоритетних завдань для області. Саме тому голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна завітав до Великоберезовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, де ознайомився з умовами навчання та поспілкувався з керівництвом, педагогами та учнями школи.

За сприяння Тернопільської обласної державної адміністрації та за допомоги КНР для комп'ютерного класу школи було закуплено нове обладнання, а за кошти Фонду соціально-економічного розвитку здійснено капітальний ремонт фасаду школи на суму 1млн 439 тис грн., з них 979 тис грн. – кошти фонду та 460 тис. грн. – співфінансування з місцевого бюджету.

У 2018 році планується завершити ремонт системи опалення, а також обладнати штучним покриттям футбольне поле на суму близько 1,5 млн. грн. за рахунок програми Кабінету Міністрів України та співфінансування селищної ради у розмірі 50%.

Навчальний заклад, у якому здобувають освіту 386 учнів, знаходиться у переоблаштованому приміщенні колишнього дитячого садочку. На даний час у ньому не вистачає класних кімнат, спортивної зали та дитячих майданчиків, щоб у повній мірі надавати освітні послуги учням школи. Саме тому, враховуючи і позитивну тенденцію заселення мікрорайонів у Великій Березовиці, існує потреба у будівництві нової середньої школи. На цьому під час візиту акцентував очільник області.

Голова Тернопільської ОДА ознайомився з проектом будівництва нової сучасної школи, який подано на конкурс проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів з Державного фонду регіонального розвитку та побував на місці, де планують розпочати роботи.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1252953338141582

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ