До Тернополя із зони АТО повернулися військовослужбовці Тернопільської артилерійської бригади (фото,відео)

До Тернополя із зони АТО повернулися військовослужбовці Тернопільської артилерійської бригади (фото,відео)

24.04.18 12:37 0 672
Близько 150 військовослужбовців прибули до Тернополя на постійне місце дислокації із зони АТО. Ешелон з особовим складом і технікою підрозділу Тернопільської артилерійської бригади зустрічали голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна, представники влади, духовенства, рідні та близькі воїнів.

Очільник області подякував за героїзм воїнам, які тривалий час захищали мир і спокій в Україні та вручив з нагоди повернення із зони АТО, за відмінне виконання службових обов'язків, самовідданість, професіоналізм, дисципліну медалі «За службу Україні» та подяки.

«Дякую вам за кожен день, проведений в очікуванні нашої спільної перемоги на Сході України, під градами російських окупантів, під їхнім шквальним вогнем. Очевидно, перемога буде тоді, коли ми визволимо останній клаптик нашої української землі. держава в особі Президента України Петра Порошенка вживає всіх заходів для того, щоб ми повернули рідну землю не лише ціною життя українського солдата», - зазначив Степан Барна.

Також він наголосив, що для Тернопільщини відновлення Збройних Сил України і надалі залишатиметься пріоритетним. Очільник області акцентував на системних змінах в обороноздатності нашої армії: «Ми працюємо в області над відновленням інфраструктури артилерійської бригади. Впевнений у тому, що такі кроки допоможуть покращити умови перебування наших військових на постійному місці дислокації у Чорткові, Теребовлі, Бережанах, а в перспективі і в Кременці».

Військовослужбовці та усі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв артилерійської бригади, які захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, віддали найдорожче – власне життя.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1252859631484286

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Італійці представили в ...
Наступна новина: Ігор Гундич: Запроваджуємо ...

КОМЕНТАРІ