Perrelet: Легенда годинникового мистецтва

Perrelet: Легенда годинникового мистецтва

24.04.18 21:06 0 683

Perrelet - це перш за все «першопроходець», законодавець нових трендів в годинниковій справі. Всі 250 років від дня свого заснування цей будинок користується репутацією гранда високого годинникового мистецтва, що йде в ногу з часом. Абрахам-Луї Перреле (винахідник годинника з автоматичним заведенням), культивував новаторський дух і був прихильником бездоганного володіння всім процесом виробництва годинників.

Не дивно, що ТМ, яка носить його ім'я також рухається пристрастю до точності, технічної досконалості та естетичної оригінальності. Її моделі втілюють нове бачення сучасних годинників, в яких спортивний дух поєднується з високими технічними характеристиками. Сьогодні будинок Perrelet продовжує справу свого знаменитого засновника, створюючи годинники майбутнього, в яких відображена його пристрасть до мистецтва. До речі, в Україні придбати годинник данного бренду можна на сайті офіційного представника: https://shatel.ua/watches-perrelet/.

Концепція Turbine

Візитною карткою будинку Perrelet з 2009 року є турбіна, яка являє собою ефектну варіацію концепції подвійного ротора, а однойменна колекція Turbine - незмінно радує любителів годинникових інновацій яскравими креативними і технічними рішеннями.

Власники годинника Turbine мають унікальну можливість насолоджуватися видовищними оптичними і візуальними ефектами, створюваними обертанням ротора над нижнім циферблатом, детально продуманий дизайн якого покликаний підкреслити оригінальність цього чарівного спектаклю, що виникає завдяки рухам зап'ястя.

Яскрава колекція Turbine з миттєво впізнаваним дизайном включає в себе безліч різноманітних чоловічих і жіночих моделей.

Еволюція Turbine

У наші дні, зберігаючи вірність своєму першопрохідницький духу, Будинок Perrelet сміливо йде назустріч новим досягненням. У 2013 році бренд випускає нові версії Turbine - Chrono і Turbillon, - в яких складні часові функції вдало поєднуються з підкреслено креативним дизайном.

Інтеграція хронографа і турбійона в годинник Turbine відкриває нові горизонти перед майстрами Будинки. У 2014 році Perrelet представляє нову колекцію Turbine Pilot, в якій турбіна поєднується з кільцевою логарифмічною шкалою відстаней, застосовуваною в авіації.

В цьому ж році Perrelet випускає модель Turbine Skeleton, оснащену скелетонізірованим мануфактурним механізмом, який дозволяє споглядати зачаровуюче обертання турбіни над циферблатом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Степан Барна: Відкриття ...
Наступна новина: На что нужно обратить свое ...

КОМЕНТАРІ