«Чудокарта» від мережі магазинів «Гулівер»

«Чудокарта» від мережі магазинів «Гулівер»

25.04.18 22:43 0 905

З 15 січня 2018 офіційно стартувала нова бонусна програма магазину "Гулівер". Пред'явивши бонусну карту при оплаті, Вам буде зараховуватися від 1 до 7 % від вартості покупки у вигляді бонусів (величина відсотка залежить від суми покупки). Карту можна отримати абсолютно безкоштовно, в будь-якому магазині мережі "Гулівер" (Ульяновська, Тольятті, Димитровграду).

Покупцям, які використовують накопичувальні картки "Гулівер" з фіксованою знижкою 5 або 7 відсотків, компанія дарує "Чудокарти" з аналогічними нарахуванням фіксованих бонусів. Щоб обміняти "стару" карту, Вам необхідно виконати наступні дії:

  • Зателефонувати за номером телефону: (8422) 58-48-93, з проханням про заміну карти;
  • Повідомити оператору ПІБ (на які зареєстрована карта) та номер карти;
  • Далі, представник компанії передасть карту в найближчий до Вас магазин.

Як нараховуються бонуси на "Чудокарту"?

Всі покупки, які Ви зробили з використанням "Чудокарти" протягом календарного місяця підсумовуються. Ця сума потрібна для визначення відсотка нарахування бонусів в наступному місяці. Новий рівень визначається не пізніше 5-го числа кожного місяця. По суті, який буде відсоток нарахування бонусів, залежить від суми покупок за місяць. Більш детально, дивіться на сайті чудокартарф.рф.

Бонуси не нараховуються за покупку:

  1. Алкогольної продукції;
  2. Тютюнових виробів;
  3. Акційних і соціально значущих товарів;
  4. Товарів зі спеціальними цінниками і написом "Ціна з урахуванням знижки".

Бонуси конвертуються при обміні за принципом: 1 бонус = 1 рублю знижки.

Акції в рамках програми лояльності "Гулівер". Як витратити бонуси?

У Ваш День Народження (так само за 3 дні "до" і "після" нього) компанія дарує додаткові нарахування в 5 % бонусів. Потрібно відзначити, що Ваші загальні бонусні нарахування (з надбавкою) не повинні перевищувати 7 % від суми покупки.

Акція "Ранкові години". За покупки в будні (беруться певні години початку дня), Ви отримуєте додаткові бонуси в розмірі 2 % від суми чека (загальні нарахування не повинні перевищувати 7 %). Для отримання бонусів, обов'язково пред'являйте картку касирові. Нарахування бонусів проводиться протягом 24 годин.

Головна умова списання бонусів - Ви повинні бути зареєстрованим в якості учасника. Іншими словами, після отримання "Чудокарти", її необхідно активувати. Перед покупкою потрібно повідомити касиру, що Ви хочете оплатити покупку накопиченими бонусами. Умовами програми дозволяється оплачувати бонусами до 100 % від суми покупки мінус 1 рубль, який Ви можете доплатити готівкою або банківською картою.

Будьте уважні, тому що термін дії бонусів обмежений 12 місяцями з моменту покупки. При невикористанні бонусів в зазначений період, вони "згоряють" без можливості відновлення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ