Владислав Атрошенко доручив розібратися із законністю роботи всіх МАФів у Чернігові

Владислав Атрошенко доручив розібратися із законністю роботи всіх МАФів у Чернігові

26.04.18 09:00 0 431
У Чернігові комунальне підприємство «Муніципальна варта» проведе повну паспортизацію та інвентаризацію малих архітектурних форм (МАФів): які з них працюють з оформленням всіх відповідних документів, а які – ні.

Таке завдання дав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко начальнику комунального підприємства Віталію Хрустицькому на розширеній міській нараді.

Він також доручив продовжити демонтаж незаконно встановлених гаражів у місті. Якщо минулого року були прибрані 120 таких гаражів, то до плану цього року необхідно включити демонтаж 200 гаражів із дотриманням усіх належних процедур.

— - Люди сприймають позитивно цю роботу, розуміють, що це правильний напрямок. І на зустрічі з мешканцями по вул. Рокосовського ми якраз стояли поряд з такими гаражами і люди зверталися з проханням їх прибрати. Тож, треба пришвидшити процес, немає сенсу розтягувати це на 5 років, - сказав міський голова.

*/blockquote

До комісії, яка займається питаннями МАФів у місті, рекомендовано включити по одному представнику з кожної депутатської фракції міської ради.

Владислав Атрошенко також порушив питання встановлення кавових апаратів у місті. Процедурно питаннями надання на це дозволів приватним підприємцям повинно займатися комунальне підприємство «Паркування та ринок». До ж цим займалися кілька різних підрозділів міської ради. Наприклад, при розміщенні цих автоматів на об'єктах благоустрою (скверах, зупинках тощо) – комісія при КП «Зеленбуд».

Владислав Атрошенко дав завдання з наступного року повністю змінити цю практику:

по-перше, з наступного року наданням таких дозволів має займатися тільки КП «Паркування та ринок».

по-друге, всі місця під їх розміщення мають продаватися на торгах на конкурсних засадах, чи по одному, чи лотами.

втретє, місто визначатиме місця їх розташування.

— - Функція міської влади - визначити локації, де і скільки повинно бути кавових апаратів і який зовнішній вигляд вони повинні мати. Купуєш місце і ставиш цей апарат, але все має бути прозоро і зрозуміло, - сказав міський голова.

*/blockquote

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ