У Житомирі привітали 155 дітей-сиріт,які цього року стануть випускниками

У Житомирі привітали 155 дітей-сиріт,які цього року стануть випускниками

26.04.18 12:13 0 542
У Житомирі керівництво облдержадміністрації привітало 155 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які цього року стануть випускниками загальноосвітніх навчальних закладів області.

Традиційна зустріч відбулась 24 квітня, в приміщенні Житомирської обласної філармонії ім. С. Ріхтера.

Під час заходу заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута побажав всім випускникам стійко витримувати всі екзамени долі та вручив матеріальну допомогу і солодкі подарунки.

Для всіх присутніх на сцені виступали студенти Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка. Також відбулась імпровізована подорож до світу професій, під час якої можна було дізнатись про майбутній професійній вибір випускників, познайомитись з їх здобутками у навчанні та талантами.

Організаторами заходу є служба у справах дітей облдержадміністрації.

Довідково. На обліку служб у справах дітей райдержадміністрацій, міськвиконкомів перебуває 2990 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

В сімейних формах виховання проживає 91,10 % дітей зазначеної категорії, з них 2156 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, перебуває під опікою, піклуванням в сім'ях родичів. На території області перебуває 15 дітей вищезазначеної категорії, які виховуються в сім'ях опікунів, піклувальників, 2 дитини в дитячому будинку сімейного типу, що прибули з Луганської і Донецької областей.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Уперше за останні 7 років ...
Наступна новина: На фестивалі «Цвіт ...

КОМЕНТАРІ