М'які меблі на замовлення: Основні переваги

М'які меблі на замовлення: Основні переваги

26.04.18 15:32 0 924

Індивідуальні інтер'єрні проекти досить рідко припускають використання типових меблів, альтернативою яких виступає ексклюзивний замовний гарнітур. Меблеве наповнення є ключовим атрибутом, що формує дизайнерський вигляд житлового приміщення. Давайте зупинимося докладніше на цьому питанні і розповість нам про переваги мяких меблів на замовлення співробітник компанії elit-divan.kiev.ua, в якій безпосередньо можна їх замовити в Києві.

Готові варіанти м'яких меблів в переважній більшості створюються з орієнтацією на типові планування квартир, що унеможливлює їх застосування в приміщеннях з нестандартним проектуванням житлового простору. Конфігурація ж замовний меблів дає можливість доцільно використовувати корисний простір інтер'єру, підлаштовуючись під його нестандартні особливості і дизайнерську концепцію, вибрати тип оббивки, яка органічно впишеться в загальний колірний ансамбль квартири і зупинитися на найбільш прийнятному механізмі розкладання. Нерідко меблі нестандартної конфігурації даютьможливість приховати різноманітні візуальні вади, присутні в приміщенні.

Проектування м'яких меблів - це рівняння на індивідуальні стандарти комфорту. Якщо питання стилістичної специфіки виробу більшою мірою лягає на плечі консультує дизайнера, то регулювання балансу м'якості / жорсткості, специфіка оббивки (її тактильні властивості) і наповнювача, кут нахилу спинки, тобто всі ті чинники, що безпосередньо впливають на ступінь зручності, затверджуються самим замовником виходячи з його індивідуальних потреб. Сюди ж відноситься і специфіка конструктивних і функціональних вузлів м'яких меблів:

  • розміри і конфігурація білизняних ніш;
  • оснащення ніжками або шасі;
  • наявність або відсутність підлокітників та інше.

Всупереч розхожій думці м'які меблі на замовлення не є недоцільним використанням фінансових ресурсів. Процес індивідуального виготовлення виключає аспект торгових націнок меблевих магазинів. При цьому потенційний споживач економить особистий час, що витрачається на тривалі пошуки потрібного варіанту кімнатного гарнітура, і твердо впевнений в якості продукції, тому що ознайомлений зі специфікою внутрішнього каркаса, характеристиками оббивного матеріалу і додаткової фурнітурою майбутніх м'яких меблів.

Строката палітра пропозицій дозволяє без зайвих складнощів відшукати компетентного виконавця готового взятися за реалізацію самого нетривіального меблевого проекту, із залученням високоякісних витратних матеріалів і передового обладнання. З метою оптимізувати процес попереднього вибору багато компаній пропонують зручну формулу розрахунку передбачуваного виробу, часто у формі інтерактивного онлайн-калькулятора, який дозволяє підрахувати загальну вартість конкретного проекту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як дістатися з аеропорту ...
Наступна новина: Горячекатаные или ...

КОМЕНТАРІ