В Житомирській області родині з Новограда-Волинського,яка взяла на виховання 5 дітей,придбали будинок за майже 2 млн грн

В Житомирській області родині з Новограда-Волинського,яка взяла на виховання 5 дітей,придбали будинок за майже 2 млн грн

28.04.18 11:58 0 548
У місті Новоград-Волинський з'явився дитячий будинок сімейного типу.

Відкриття відбулося 25 квітня, за участю заступника Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної, начальника відділу сімейних форм виховання департаменту захисту прав дітей та усиновлення Мінсоцполітики Інни Гончарук, заступника голови обласної державної адміністрації Ярослава Лагути та міського голови Віктора Весельського.

Дитячий будинок сімейного типу родини Щавлінських Павла Вікторовича та Жанни Петрівни був створений у лютому 2018 року. Родина на виховання взяла 5 дітей. У подальшому ще дві дитини зможуть отримати сімейний затишок у цій родині.

Житло для будинку сімейного типу придбали за кошти субвенції з державного бюджету в сумі 1 млн 709 тис. грн. та при співфінансуванні міського бюджету у 250 тис. грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 32-гі роковини: На ...
Наступна новина: Чернігів: Сімейного лікаря ...

КОМЕНТАРІ