На Житомирщині відпрацьовували дії у разі виникнення надзвичайної ситуації на базах з боєприпасами

На Житомирщині відпрацьовували дії у разі виникнення надзвичайної ситуації на базах з боєприпасами

28.04.18 08:56 0 407
25 квітня у Радомишльському районі управління цивільного захисту населення облдержадміністрації провело тренування органів управління та сил цивільного захисту області щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на території військової частини, яка розташована в селищі Городок.

У заході взяли участь представники районного сектору управління ДСНС у Житомирській області, керівний склад цивільного захисту та керівники спеціалізованих служб цивільного захисту району, районна евакокомісія та комісія з питань евакуації селища Городок, голови сільських рад, населені пункти яких попадають в прогнозовані зони ураження при виникненні надзвичайної ситуації.

Головна мета таких тренувань – вдосконалення злагодженості та оперативності в роботі, підвищення готовності органів управління та сил цивільного захисту до виконання заходів з евакуації населення із зони можливого ураження.

За легендою тренувань на території військової частини виникає пожежа з подальшою детонацією боєприпасів, внаслідок чого утворилася зона ураження з радіусом до 5 км. До неї потрапили 5 населених пунктів з населенням понад тисячу осіб.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові відзначили ...

КОМЕНТАРІ