Переваги машинної штукатурки

Переваги машинної штукатурки

29.04.18 10:25 0 1155

На сьогоднішній день, машинна штукатурка стін ("machine plaster of walls", "машинная штукатурка стен") стає все більш популярною і у нас в країні. Ціна такої штукатурки за 1 м2 нижча ніж ціна ручної, а в Києві замовити її не становить труднощів (до речі, зобити це можна на сайті https://master-sten.com.ua). Давайте ж розглянемо важливі властивості сучасної машинної штукатурки, що найбільш затребувані звичайними споживачами.

Особливості штукатурки машинним способом

В першу чергу, в машинній штукатурці стін привертає увагу її ціна за 1 м2, яка вигідніша, ніж ціна ручної. Замовити таку роботу вигідно як для великих, так і для малих обсягів. Незважаючи на те, що штукатурна суміш для механізованого нанесення дорожча за звичайну, цементно-піщану, вартість її укладання і вирівнювання нижча, ніж ручної, що робить цю технологію більш економною.

Другою важливою властивістю машинної штукатурки стін, можна вважати швидкість виконання робіт. Оштукатурювання відбувається в 3-4 рази швидше, ніж при традиційному способі і при цьому в роботі задіяно набагато менше людей. Ланка для виробництва такої обробки складається з 2-3 чоловік, один з яких керує машиною, а решта займаються безпосередньо штукатурними роботами. Приготування розчину проводиться на місці, самою машиною і тому суміш завжди має ідеальну консистенцію.

Виконання робіт з вирівнювання стель завжди було складним, трудомістким і дорогим процесом. З появою машинної штукатурки ціна цих робіт значно знизилася, так як апаратне нанесення розчину дає можливість виконувати великі обсяги з мінімальними витратами сил і часу. Відмінна адгезія машинних штукатурок забезпечує надійне зчеплення навіть з сухою поверхнею, тому якість покриття дуже висока, а витрата матеріалу мінімальна.

Представлені в продажу сухі штукатурні суміші є якісними і простими у використанні розчинами, що мають безліч переваг перед звичайними.

З особливостей машинної штукатурки варто відзначити:

  • Гарну адгезію;
  • Високу пластичність;
  • Міцність після висихання;
  • Відсутність усадки;
  • Тепло- і звукоізоляційні властивості;
  • Відсутність необхідності в шпаклівці.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У чому заключаються ...
Наступна новина: Как подобрать кредит в ...

КОМЕНТАРІ