Areon Home Perfume Sticks: Стильний ароматизатор для дому

Areon Home Perfume Sticks: Стильний ароматизатор для дому

29.04.18 22:56 0 1572

Один з модних на сьогоднішній день аромааксесуарів для інтер'єру - це ароматичні дифузори. Сам дифузор представляє собою красиву ємність, зазвичай виготовлену зі скла, заповнену рідиною з приємним запахом. У неї ставлять спеціальні високі палички з пористого бамбука, які, поступово просочуються ефірною олією та поширюють запах по всьому приміщенню.

Якщо ви вважаєте, що у Вашій кімнаті недостатньо денного теплого світла і затишку, або Ви хочете продовжити відчуття прекрасного літнього дня, тоді Areon Home Perfume Sticks розроблений спеціально для вас і вашого будинку. Даний продукт дозволить відчути радість літа, навіть якщо за вікном негода або зимовий темний вечір. За допомогою унікальних бамбукових паличок, що входять в комплект освіжувача, можна самостійно вибирати, наскільки інтенсивним буде запах.

Areon Home Perfume - це елегантні ароматизатори, які внесуть аромат і комфорт у Ваш будинок. Аристократичний і витончений аромат подарує вам незвичайне відчуття.

Areon Home Perfume Sticks - це освіжувач нового покоління який створений на основі натуральної сировини і призначені для створення затишку в домі. Його застосовують в основному в будинках, квартирах, офісах, салонах краси і т. д. Він має тонкий, ніжний, ненав'язливий та приємним запах, яким всі будуть насолоджуватися. Оригінальний дизай освіжувача також може прикрасити інтер'єр, особливо цікаві бамбукові палички які надають цікавий дизайн, а також служать джерелом приємного аромату.

Спосіб застосування:

  1. Перш за все, потрібно зняти кришку і видалити пластмасову пробку;
  2. Після цього повернути кришку назад;
  3. І, зрештою, поставити ротангові палички, які після того як просочаться, заповнять будь-яке приміщення елегантним ароматом. Ви можете самі вибрати силу аромату: чим більше паличок Ви поставите у флакон, тим більш інтенсивним буде аромат.

Увага: Флакон потрібно потсавити на стабільну, горизонтальну поверхню, в недоступне для дітей і домашніх улюбленців місце. Також, потрібно остерігайтися зіткнення паличок або освіжувача з лакованими, полірованими та пластмасовими поверхнями, оскільки вони можуть їх пошкодити.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ