Робота за кордоном: Що потрібно знати?

Робота за кордоном: Що потрібно знати?

01.05.18 00:14 0 1446

Сьогодні питання працевлаштування за кордоном - досить актуальне, коли в рідній країні немає перспектив кар'єрного росту, вільних вакансій або гідного заробітку за вашою спеціальністю. Якщо ж ви готові відкрити для себе нові можливості, то робота за кордоном ("work abroad", "работа за рубежом") - якраз для вас. Причому, вакансії існують на будь-який смак. Проблема полягає тільки в тому, як знайти роботу зі своєчасною оплатою та офіційним контрактом. На самостійний пошук і перевірку компаній можуть піти місяці. Набагато краще довірити це завдання професіоналам.

Яке агенство вибрати для працевлаштування за кордоном?

Агентство з працевлаштування JTP (саме за кордоном) із задоволенням допоможе вам підібрати перспективні посади і кращі умови договору. В їхній базі досить багато перевірених роботодавців, що шукають фахівців з різних напрямів. Але найголовніше, що при зверненні в JTP, ви нічим не ризикуєте. Там пропонується тільки легальна робота за кордоном без обману і грошових махінацій. Також, в JTP займаються бронюванням авіаквитків, пошуком житла на час візиту, терміновим оформленням трудової візи, підготовкою і перекладом всіх необхідних документів для контракту.

Зазвичай, агентства з працевлаштування за кордоном не можуть запропонувати клієнту проконтролювати всі процеси, пов'язані з виїздом клієнта за кордон. Але JTP вирішили зібрати в одному місці різних досвідчених фахівців, щоб надати вам дійсно повний спектр послуг.

Які переваги роботи за кордоном?

У наш час фірми з працевлаштування пропонують найрізноманітніші вакансії для дівчат, хлопців, і навіть для сімейних пар. Також, існує сезонна робота за кордоном на літо або інший короткий термін. В основному такі вакансії підходять для студентів без досвіду, які хочуть подивитися світ і отримати корисні навички. Але в цілому, робота за кордоном принесе кожному багато корисного. Адже її плюси очевидні:

  • Гідна оплата праці, навіть без знання мови або спеціальної освіти;
  • Перспектива імміграції та отримання громадянства іншої країни;
  • Кар'єрне зростання в іншій країні та за її межами;
  • Нові враження, знання і навички.

Етапи працевлаштування за кордоном

Пошук роботи - це не легка справа. Воно вимагає максимально відповідального підходу. Якщо ви всерйоз налаштовані поїхати в іншу країну за контрактом, то доведеться пройти наступні етапи:

  1. Підготовка та подача резюме;
  2. Проходження онлайн-співбесіди з роботодавцем;
  3. Оформлення документів для майбутньої роботи, а також робочої візи;
  4. Бронювання авіаквитків, а якщо буде потрібно то, і пошук житла.

Справитися з кожним з етапів, допоможуть співробітники агентства JTP. Вони надають широкий спектр послуг, що дозволяє взяти під контроль весь процес від підбору вакансії за кордоном до виїзду в інші країни.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Какие фильмы 2018 стоит ...

КОМЕНТАРІ