Домашній онлайн кінотеатр: Що подивитися?

Домашній онлайн кінотеатр: Що подивитися?

01.05.18 22:01 0 1025

Багатьом сім'ям подобається проводити вечори разом, при цьому переглядаючи хороші художні фільми (до речі, зробити це в онлайн режимі можна тут). Варто відзначити, що кіноіндустрія сьогодні надає чималі можливості для поєднання вечірнього відпочинку своєї сім'ї. Але сьогодні нелегко знайти і вибрати хороший фільм, який сподобався і був б, корисний глядачам будь-якого віку.

Батькам необхідно проявляти особливу пильність, вибираючи відповідний фільм для сімейного перегляду. Щоб не нашкодити дитячій психіці, вони повинні контролювати те, що дивляться їхні діти, оскільки сучасні фільми часто містять аморальні картини, сцени насильства або прояви окультизму і спіритизму.

Можливо, знайти серед світських фільмів щось підходяще, для радості, особистісного росту і емоційного розвитку дітей? Відповідальність в цьому питанні лягає, головним чином, на батьків. Нижче представлений невеликий список, який являє собою лише приклади фільмів, що, можливо, сім'я захоче побачити разом зі своїми дітьми. Адже вибираючи кінокартину для всієї родини, дуже важливо пам'ятати про особливості характеру кожного з її членів.

Фільм «Поліанна»

Ця кінокартина являє собою постановку повісті, виданої американською письменницею Елінер Портер. У ній розглядається історія 11-ти річної дівчинки, на ім'я Поліанна. У такому юному віці вона залишилася сиротою і була змушена оселитися у своєї тітки, яка мала строгий і буркотливий характер. З атмосфери турботи і любові Поліанна переселилася в будинок, де суворі правила і заборони були звичайною справою. Але дівчинка не стала сумувати! Батько навчив Поліанна простому і забавного правилом - вміти зберігати радість у житті в будь-яких обставинах. Своїм оптимізмом, Полліана приводила в лють свою сувору тітку та інших жителів міста. Адже всі вони були впевнені, що їм не було чому радіти. Незабаром же багато хто з них перейняли незвичайне правило Поліанни і зробили своє життя більш радісним і щасливим. Але одного разу Поліанні крупно не пощастило. Вона випадково потрапила під машину, єдину в їхньому дворі і отримала серйозну травму. Чи зможе дівчинка подолати навали нещастя і зберегти звичку радіти в своєму житті? Фільм в цілому є досить хороший і позитивний. Є лише маленьке «але»: даний фільм містить коротку сцену ДТП і невеликі уривки богослужбових зустрічей в католицькому храмі. Є два варіанти прем'єри цього фільму. Знята в 1960 та 2003 рр. Можна подивитися обидва фільми, але прем'єра 2003 року набагато краща.

"Книга Рут: Шлях до віри"

Ця кінокартина побудована на захоплюючій і непередбачуваній історії з життя Рут, однією з найвідоміших героїнь Святого Письма. Фільм барвисто описує життєві події молодої вдови, яка зовсім ще недавно зіткнулася зі смертю коханого чоловіка. Незважаючи на те, що сталося горе, Рут не втратила любов і відданість до своєї свекрухи. Через певний час Рут вирішує залишити свою батьківщину і відправитися разом зі свекрухою в іншу країну. Чи зміцнить ця поїздка віру Рут в Бога і подарує щастя в сімейному житті? Відповіді на ці питання покаже час.

Фільм «Хатіко: Собака вірний друг»

Одного разу професор на ім'я Паркер Уілсон знайшов цуценя, якого відправили транзитом з Америки до Японії. Але, незважаючи на це, цуценя ніхто не зустрів і не забрав. Професор вирішив залишити цуценя і подарувати йому свою любов. Вони стали справжніми друзями, яких змогла розлучити лише смерть. Через кілька років, професор вмирає від серцевого нападу, пес ж продовжує чекати його день у день.

Кінокартини «Марлі і я», «Марлі і я - 2»

Ці фільми являють собою веселі комедії про собаку (лабрадора_ на прізвисько Марлі і його люблячих господарів. Веселі, кумедні історії про милого пса приводять в захват глядачів будь-якої вікової групи. Також цей фільм нагадує про те, що намагатися будувати плани на життя може кожен, але життєві події часом можуть внести несподівані корективи.

Фільм «Заплатиш іншому»

Новий учитель середньої школи дав одного разу своїм учням досить неординарне завдання: подумати, як особисто кожен з учнів міг би змінити світ, і чи зможуть вони докласти зусиль, щоб втілити свої плани в життя. Один з учнів, поставився до завдання з належною  відповідальністю: він створив і продумав досить цікавий план. Він вирішив робити людям добрі справи, не брати плату з них, а в якості плати спонукати їх також допомагати іншим. Чи здатний цей план змінити світ? Над цим питанням може подумати кожен.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Какие фильмы 2018 стоит ...
Наступна новина: Яке ГБО краще всього ...

КОМЕНТАРІ