Будь-який урочистий захід передбачає обов'язкову наявність частувань, головним з яких є десерт. Особливо важливо подбати про солодощі, якщо на святкуванні будуть маленькі діти. Сучасні люди рідко займаються випіканням торта самостійно. У деяких немає часу, інші не мають кулінарних здібностей. Останнім часом стало дуже модно купувати солодощі не в магазині, а на замовлення у приватних майстрів або в кондитерських. На це є декілька причин.
В супермаркетах продаються однотипні торти, схожі один на одного зовні. Вони мають стандартну вагу, форму та традиційну начинку. Більш того, нерідко в магазинах неправильно зберігають товари або підробляють дані, що стосуються терміну придатності. Тому покупка тут стає неприйнятною.
Замовляючи випічку у перевіреного майстра, завжди можна з високою точністю визначити склад. Торти на замовлення з ягодами, фруктами, різними видами крему, шоколадом і будь-якими іншими компонентами, які обрані клієнтом, можуть виглядати як справжні витвори мистецтва. Дизайнерська випічка може бути оформлена у вигляді, машини, ляльки, мультиплікаційного персонажа або цілої композиції. Уміння кондитерів сьогодні безмежні. Досягається це завдяки наявності інноваційних декоративних матеріалів і технік. Все залежить від фантазії і переваги замовника. До речі, торти у Львові ви можете замовити тут.
Перевага покупки торта на замовлення
Купуючи таким чином кондитерський виріб, можна вибрати не тільки наповнення і дизайн, але і вагу. Тут все залежить від кількості запрошених. Як правило, мінімальна вага становить 2-2,5 кг, а максимальна не обмежена. Отже, торти на замовлення мають наступні переваги:
- оригінальний зовнішній вигляд;
- точну відповідність смаковим уподобанням;
- доступну вартість;
- ідеальну вагу.
Найчастіше виробники, що займаються випічкою на замовлення, здійснюють доставку продукції безпосередньо до будинку клієнта. Крім торта, можна придбати печиво, кекси та інші вироби, виконані в єдиному стилі. Подібний десерт найкращим чином прикрасить святковий стіл, здивувавши всіх гостей.
Висновки
Замовляючи торт, можна самостійно придумати варіант його оформлення. Крім того, у професійних кондитерів є буклети, де представлені, втілені в реальність проекти. Дзвонити майстру краще заздалегідь. Перед цим потрібно продумати всі деталі: вагу, начинку, розмір, тип коржів і декору, спосіб, час і місце доставки.