На Тернопіллі степан Барна представив новопризначеного голову Чортківської РДА

На Тернопіллі степан Барна представив новопризначеного голову Чортківської РДА

04.05.18 09:58 0 540
Чортківський район отримав нового керівника, якого 2 травня, представив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна. Згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка очільницею Чортківського району стала Оксана Чайчук.

«Вибір голови районної державної адміністрації – це надзвичайно складна процедура, адже до керівника району мають бути відповідні вимоги, серед яких основне – це максимальна працездатність. Бо саме цей критерій є вимогою часу. Тому сподіваюся, що з Оксаною Чайчук у нас буде добра співпраця та командна робота, і не лише в частині співпраці з обласною державною адміністрацією, а й з владою міста Чортків та Чортківської районної ради», – зауважив Степан Барна після представлення громаді голови РДА.

У свою чергу новопризначена очільниця Чортківщини, подякувала керівництву держави та області за висловлену довіру.

«Очолювати район – велика честь і, водночас, велика відповідальність. Тому перед собою ставлю високі завдання. Це перш за все пріоритетні питання: реформа в сільській медицині, освіті, будівництво нових доріг, створення кооперативів і фермерських господарств, нових робочих місць, підняття заробітної плати. Буду також працювати над покращенням рівня життя мешканців району. Готова до конструктивної праці і діалогу, до командної роботи з міською та районною радами, зі всіма, без винятку, сільськими радами, з об'єднаними територіальними громадами, готова до співпраці з усіма політичними силами і громадськими організаціями району, з підприємствами і підприємцями, зі всіма тими, хто буде будувати конструктивну роботу та надавати пропозиції щодо покращення соціально-економічних показників нашого району», – зазначила Оксана Чайчук.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1260534804050102

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Графік сезонного ...
Наступна новина: Чернігів: Як контролюється ...

КОМЕНТАРІ