З чого роблять надувні круги?

З чого роблять надувні круги?

05.05.18 21:43 0 1543

Скажемо відразу, що в складі матеріалів для надувних предметів для пляжного відпочинку і купання великої різноманітності не спостерігається. 99 % всіх кіл та матраців для пляжу роблять з полівінілхлориду (він же ПВХ).

З приводу цього матеріалу у багатьох людей є різні думки. Хтось вважає його вкрай небезпечним для здоров'я, але насправді нічого страшного в ньому немає. В наш час з ПВХ роблять всі пластикові вироби, які призначені для взаємодії з людиною.

ПВХ - це один з найбезпечніших пластиків для людини, але тільки в тому випадку, якщо він чистий. Саме домішки можуть давати алергічні реакції та інші неприємні ефекти.

На жаль, китайські виробники не завжди використовують якісні матеріали, і на багатьох фабриках в Китаї просто не налагоджена система вхідного контролю матеріалів. Тому, випадки поставки неякісних виробів все ж трапляються.

Купуючи надувні круги (надувные круги) та матраси, ніколи не беріть найдешевші, краще купіть щось із середнього сегмента.

Пляжні приналежності з ПВХ не такі довговічні, як би нам хотілося. Особливо це актуально для пляжів Хургади і Шарм-ель-Шейха, де корали можуть порізати людині ногу, і легко зашкодити надувний виріб з ПВХ.

Надувні човни й рятувальні засоби з ПВХ не роблять. Полівінілхлорид не використовують, коли виробляють матраци для звичайних ліжок. Для кожного випадку є свої матеріали, які, природно дорожчі ПВХ. Рятувальним засобам потрібна надійність, а матрацам для ліжок потрібна довговічність.

ПВХ не використовують для виробництва повітряних куль, так як у цього матеріалу є проблеми з тягучість. Кульку з ПВХ ви просто не надує. Повітряні кулі роблять з гуми, яку зараз дуже модно називати "латексом". У цьому "зоопарку" термінів ми винні самі, так як всі вироби з "латексу" купуємо охочіше, ніж предмери з "гуми", хоча матеріал один і той же.

Рятувальний круг покликаний врятувати життя потопаючому, і розрахований на випадок сильного шторму. Звичайно, ПВХ тут недоречний. Він складається з дуже товстого шару пластика і повітря всередині. Рятувальні круги настільки міцні, що зламати його руками не представляється можливим для людини. Можете спробувати самі.

Багато туристів літають на відпочинок в літаках і бачили жовті рятувальні жилети. Вони зроблені з щільних тканин, в тому числі і синтетичних. Будь-який пластик можна витягнути в довгі нитки і зробити з цих ниток тканину. Класичний приклад такого підходу - кевлар, застосовуваний в бронежилетах. Звичайно, надувний круг або матрац з подібних матеріалів "влетить в копієчку", і ніякого серйозного сенсу їх купувати або продавати немає.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Секс игрушки как способ ...
Наступна новина: Амулет на удачу: Что нужно ...

КОМЕНТАРІ