КП «Зеленбуд» під час прес-туру презентує нові технології в озелененні Чернігова

КП «Зеленбуд» під час прес-туру презентує нові технології в озелененні Чернігова

06.05.18 11:12 0 879
У Чернігові 7 травня відбудеться прес-тур, під час якого представники комунального підприємства «Зеленбуд» розкажуть подробиці про всі «зелені цікавинки», які з'явилися на вулицях і в паркових зонах Чернігова з початку цього року. А також - що може з'явитися ще вже найближчим часом.

До участі запрошуються журналісти нашого міста. Учасникам необхідно акредитуватися за номером тел. 066-304-89-87 або 097-087-00-10.

Початок заходу – о 13 годині.

Збір представників ЗМІ – біля «Будинку книги» по проспекту Миру. Під час прес-туру учасники відвідають декілька нових об'єктів з декоративними вазонами у межах міста, дізнаються, які дерева та квіти милуватимуть око жителів і гостей обласного центру в травні, влітку та восени, які нові технології застосовують працівники КП «Зеленбуд».

З учасниками прес-туру спілкуватимуться керівник КП «Зеленбуд» Роман Стариков та інші фахівці підприємства.

Довідково: Комунальне підприємство «Зеленбуд» Чернігівської міської ради – спеціалізоване підприємство з багаторічним досвідом роботи. Його основне завдання – догляд і збереження у належному санітарному та естетичному стані зелених насаджень міста на площі 700 га. Це лісопарки, парки, сквери, бульвари та зелені насадження вздовж центральних вулиць.

Працівниками підприємства за останні п'ять років було видалено майже 3 тис. аварійних і небезпечних дерев. Висаджено: кущів – 7,2 тис. штук, дерев – 2 тис. штук. Проведено обрізку та кронування понад 7 тис. дерев, в тому числі, здійснено омолоджувальне кронування тополі пірамідальної на центральних вулицях. Для організації місць відпочинку були застосовані ландшафтні рубки в лісопарку «Кордівка».

З 2013 року запроваджено вертикальне озеленення (в термочашах) в центрі міста (на цей рік планується понад 700 термочаш). А взагалі по місту щорічно висаджуються десятки тисяч штук тюльпанів, нарцисів та крокусів (в 2017- му – понад 110 тис.), а також тисячі однорічних та багаторічних рослин.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Назар Яворський: ...
Наступна новина: Степан Барна оглянув стан ...

КОМЕНТАРІ