Чернігів: Будьте обережні на воді,особливо під час весняного водопілля!

Чернігів: Будьте обережні на воді,особливо під час весняного водопілля!

06.05.18 08:46 0 714
У Чернігові 4 травня на міському пляжі «Золотий берег» на очах у свідків потонув юнак 1999 року народження. Нехтування небезпекою, що несе повноводна річка призвело до трагедії.

Для проведення пошукових робіт були залучені водолази відділення підводного розмінування групи піротехнічних робіт та фахівці групи аварійно-рятувальних робіт Аварійно-рятувального загону Управління ДСНС України у Чернігівській області, а також співробітники Чернігівської обласної водолазно-рятувальної станції. Загалом для проведення пошукових та інших невідкладних робіт від Управління ДСНС України у Чернігівській області залучено 12 чоловік особового складу, 3 одиниці техніки та 1 моторний човен.

Станом на 20:00 4 травня обстежено близько 5 тис. кв. м. підводної акваторії річки Десна та понад 4000 кв. м. берегової лінії. Наразі пошукові роботи продовжуються.

Напередодні міська комісія з питань техногенно – екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянула питання відкриття міського пляжу та організації купального сезону 2018 року. Прийнято рішення, що пляж буде відкрито для відпочинку тільки після того як річка Десна повернеться в своє природнє русло, коли буде перевірено дно акваторії пляжу та відновлено після підтоплення елементи його інфраструктури.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради попереджає – весняне водопілля небезпечне для людей. Не зважаючи на високу температуру повітря, вода у водоймищах ще не прогрілась, її високий рівень і течія ще небезпечні для купання.

Мешканці міста – будьте обережні під час відпочинку на берегах водоймищ, не наражайте себе і своїх близьких на небезпеку!

За повідомленням відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині роблять ...
Наступна новина: Степан Барна: Приємно,що ...

КОМЕНТАРІ