Степан Барна оглянув стан ремонтних робіт дороги М-12 на ділянці Тернопіль-Підволочиськ (фото,відео)

Степан Барна оглянув стан ремонтних робіт дороги М-12 на ділянці Тернопіль-Підволочиськ (фото,відео)

06.05.18 11:13 0 740
У Тернопільській області протяжність автомобільної дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам`янка, що входить до маршруту Go Highway, який з'єднуватиме Гданськ та Одесу, складає 38,9 км. Тому для Тернопільщини дуже важливо, щоб процес будівництва дороги відбувався вчасно, а також здійснювався контроль за виконанням якості робіт. На цьому наголосив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна під час виїзду на дорогу.

Цьогоріч заплановано оновити всю протяжність дороги. Наразі ремонтні роботи виконуються зі сторони Тернополя та від кордону з Хмельницькою областю. Також дорожники займаються розширенням проїжджої частини біля села Ступки.

«У цьому році саме на ділянку дороги М-12 протяжністю Тернопіль-Підволочиськ буде виділено понад 800 мільйонів гривень з державного бюджету. Тому слідкуватимемо за якістю виконання робіт та дотриманням графіку будівництва дороги, щоб водії змогли їздити хорошими автошляхами. Найближчим часом ми отримаємо результати лабораторних аналізів дорожнього покриття, взятих на даному об'єкті», - наголосив Степан Барна.

Бiльше фото за посиланням: https://www.facebook.com/pg/oda.te.gov.ua/photos/?tab=album&album_id=1262100140560235

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: КП «Зеленбуд» під час ...
Наступна новина: У Житомирі спортсмени ...

КОМЕНТАРІ