Як просунути сайт в пошукових системах?

Як просунути сайт в пошукових системах?

07.05.18 18:54 0 615

Звичайно, розкрутка сайту в інтернеті справа копітка і зазвичай досить довготривала. На результат просування впливає безліч факторів, починаючи з популярності запитів по тематиці Вашого сайту і закінчуючи швидкістю завантаження сторінки та адаптивністю сайту на мобільних пристроях.

Нижче ми приведемо перелік необхідних заходів, які не вимагають абсолютно ніяких фінансових витрат і їх під силу зробити кожному і розповість нам про це співробітник веб-студії webapex.com.ua, яка безпосередньо займається створенням та просуванням сайтів!

Правильно налаштувати постійні посилання (ЧПУ)

Це основа і фундамент всього сайту. Правильна структура посилань (URL) надає не тільки позитивний вплив на SEO просування сайту, але і робить посилання логічно зрозумілими і приємними для відвідувачів Вашого сайту.

Оптимізація сторінок сайту

Ключ до успіху в СЕО просуванні - правильна оптимізація сторінок сайту. До цього пункту можна віднести: цікавий і правильно написаний текст, оптимізацію зображень, правильний заголовок title і використання тегів h1 - h5.

Карта сайту

Наявність карти сайту також необхідно при додаванні сайту в інструменти для веб-майстрів Google і Яндекс.
Це обов'язковий атрибут будь-якого сайту. Без неї просуванням в інтернеті можна навіть не займатися.

Додавання сайту в інструменти веб-майстрів Google і Яндекс

Відразу після створення карти сайту ви повинні додати сайт в панель інструментів для веб-майстрів Google і Яндекс. Що це дасть і навіщо це потрібно?
Інструменти для веб-майстрів має наступні можливості:

  1. Аналіз пошукових запитів;
  2. Інформацію про внутрішні посилання сайту та зовнішні посиланнях на Ваш ресурс;
  3. Статус індексування;
  4. Ключові слова;
  5. Помилки сканування;
  6. Налаштування індексування.

Вам не потрібно вибирати що краще, а лише потрібно додати сайт і в Google, і в Яндекс. При просуванні сайту Ви будете користуватися цими інструментами дуже часто.

Швидкість завантаження сайту

Швидкість завантаження сторінок сайту і його безперебійна робота важлива не тільки для відвідувачів. Даний фактор впливає як на ранжування запитів, так і на результат пошуку в цілому. Не можна назвати даний фактор найважливішим, але забувати про нього точно не слід!

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як правильно вибрати ...

КОМЕНТАРІ