Як правильно вибрати медичний одяг?

Як правильно вибрати медичний одяг?

07.05.18 19:19 0 628

Пацієнти, відвідуючи медустанову, в першу чергу, звертають увагу на зовнішній вигляд лікаря та медсестри. Одяг персоналу повинен бути охайним, зовні красивим і звичайно, бездоганим. Сучасний медичний одяг дозволяє відрізнити лікаря від інших співробітників установи. Зовсім недавно всі працівники поліклінік, лікарень носили білі халати, і важко було відрізнити лікаря від медсестри або нянечки.

Сьогодні ситуація кардинально змінилася. Лікарі мають свою уніформу, більш красиву, зручну і головне, комфортну. Медичний одяг буде потрібен кожному, хто має відношення до певної медустанови. До речі, придбати якісний одяг для медичного персоналу можна в інтернет-магазині https://profforma.com.ua/uniforma-dla-personala/dlya-meditsinskih-rabotnikov-.

Які види медичного одягу бувають?

Медпрацівник вибирає один з двох варіантів спеціалізованого одягу: або це просто халат, або ж костюм з сорочкою і брюками. Другий варіант, як правило, найзручніший для лікаря. Ніщо не заважає в процесі прийому пацієнтів або ж за операційним столом. Молодший медперсонал підбирає халати, вони виготовляються з натуральних тканин. Медсестрі, масажису або косметологу буде в ньому зручно займатися з пацієнтами.

У кожного медичного працівника в даний час існує певний дрес-код. Він може бути встановлений лікарем медичного закладу. До видів медичного одягу відносяться: халати і костюми; шапочки і тапочки; маски, медичне взуття для операційних.

Зовнішній вигляд лікаря це - візитна картка всього медичного закладу і особистісна характеристика цього ж лікаря. Він в апріорі повинен бути охайним, з бездоганним зовнішнім виглядом. Тому до вибору одягу медичні працівники підходять дуже скрупульозно.

На що звертати увагу?

Модель костюма або медичного халата, звичайно, має значення, але перше на що слід звернути увагу на тканину. З чого виготовлений халатик медсестри або костюм лікаря. Головна умова натуральність тканин. Найзручнішими вважаються бавовняні тканини, тому що вони добре пропускають повітря, а у виробах з таких матеріалів дуже комфортно. Але, незважаючи на численні переваги халатів, костюми з натуральних матеріалів швидко мнуться і втрачають свій первозданний вигляд. До вечора зовнішній вигляд лікаря буде не зовсім охайним, а це неприпустимо для медичного працівника.

Особлива увага приділяється зручності костюма або халата. Лікарі з різною спеціалізацією можуть перебувати на робочому місці більше 12 годин. Особливо це стосується операційного персоналу. При складних операціях ніщо не повинно заважати, відволікати доктора, тому що помилки коштують дорого.

Також звертається увага на колір і модель. Навіть після медичної реформи, форма медперсоналу змінилася, але не кардинально. Також в пріоритеті залишилися білі халати і костюми кольору морської хвилі. У другому випадку можна комбінувати створювати унікальну форму для медичного закладу. Таким чином, підвищувати імідж не тільки доктора або медсестри, а й всьому лікувальному закладу.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як просунути сайт в ...
Наступна новина: Як вибрати джинсову куртку?

КОМЕНТАРІ