10 головних порад для вибору весільної сукні

10 головних порад для вибору весільної сукні

07.05.18 22:21 0 1106

свадебное платьеІснує безліч правил і порад з пошуку весільного плаття. Ми вибрали 10 найпростіших і розумних, які допоможуть тобі безпомилково вибрати сукню вашої мрії.

Додаткові витрати

При розрахунку витрат на плаття не забувай про витрати на фату, туфлі, білизну та інші аксесуари. Врахуй, що всі сукні вимагають підгонки. А значить, можливі додаткові витрати.

Вдалий час

Ми знаємо, що ви дуже заняті, але все ж постарайся вибрати час для відвідування весільного салону на робочому тижні. У будній день продавці зможуть приділити вам більше уваги, ніж в зайняту неділю.

Як заощадити

Хочеш зекономити? Відмовтеся від прикрас, розшивки бісером та мереживом. Купуй на розпродажах. Зверніть увагу на біле плаття для подружки нареченої. Вибирайте простий головний убір і фату.

Дивіться ширше

Коли ви у весільному салоні, не відмовляйся одразу від сукні, яка сподобалося вам з першого погляду, навіть якщо її стиль не підходить до вашого типу фігури. Не дозволяй правилам занадто звужувати ваші пошуки. Примірте різні за стилем сукні і вирішіть, в якій з них ви краще виглядаєте і відчуваєте себе. Якщо продавець приносить щось і радить поміряти, не відмовляйтеся, навіть якщо вам не подобається, як воно виглядає на вішалці. Багато наречених були в захваті від сукні, яку їх насилу змусили приміряти.

Обійдіть салони навколо

Ви заручилися не на першому побаченні, чи не так? Точно так само не потрібно купувати перше приміряне вами плаття. Вибирайте весільну сукню як слід, і не поспішайте, подивись в іншому салоні, вибирайте і порівнюйте, перш ніж робити покупку.

Довіряйте інтуїції

Якщо вас треба переконувати, що плаття сидить чудово, - це не те, що ви шукаєте. Так ви представляли себе в ролі нареченої? Чи можете ви уявити себе в цій сукні в ваш головний день? Якщо ні, зніміть його і продовжуйте пошуки.

Правильний розмір

Коли будете готові замовити плаття, то тоді консультант зніме з вас мірки: груди, талія і стегна. Сітка розмірів у різних дизайнерів може відрізнятися. Тому, цілком можливо, що розмір весільного плаття буде відрізнятися від вашого звичайного розміру. До того ж весільні сукні мало розтягуються, тому не панікуй, якщо ваші розміри будуть трохи більші, ніж зазвичай.

Головне, щоб сиділо

Будь-яке плаття треба підігнати точно по фігурі. Коли все зроблено правильно, ви повинні відчувати себе в сукні комфортно. Зміни можуть бути прості, такі, наприклад, як: вшивання талії, укорочення рукавів, зменшення ліфа, додавання ланцюжка або бісерне гаптування.

Білизна-невидимка

Весільні дизайнери радять носити білизну кольору вашої шкіри. Чим більше вона підходить за кольором, тим менше ймовірність, що її буде видно крізь сукню.

Примірка

У вас буде 2 або 3 примірки, але, щоб остаточно вибрати, купити та підігнати весільну сукню, може знадобитися і більше, так що залиште більше часу до весілля. Уточніть заздалегідь вартість підгонки, так як ця послуга не завжди входить у вартість сукні. Якщо салон не займається підгонкою, попросіть продавця, у якого ви замовляли сукню, порадити надійного кравця або швачку.

Навіть після того, як ви вирішите, що вибрали свою весільну сукню, подумайте ще день, щоб бути абсолютно впевненою, що саме це плаття ви хочете. Так як весільні сукні роблять на замовлення, тому більшість салонів не приймають повернення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Як вибрати чоловічу сумку?

КОМЕНТАРІ