Як вибрати чоловічу сумку?

Як вибрати чоловічу сумку?

07.05.18 23:07 0 1248

Здавалося б, сумка – це чисто жіночий аксесуар, який підбирається ледь не під кожну пару взуття. Чоловіки ж завжди входили в число прихильників вільних рук, повної свободи і... переповнених кишень. Однак останнім часом сильна половина людства чи то зрозуміла всю практичність сумки, то чи побачила в них додатковий спосіб виділитися. Як би там не було, але зростання популярності до чоловічих сумок залишається фактом. Модні дизайнери підхопили тренд і почали розвивати асортимент в цьому напрямку.

Тому питання про те, як підібрати чоловічі сумки (мужские сумки), актуальне і не повинно залишатися без уваги. Як правило, чоловіки вибирають практичні та функціональні сумки, в яких зручно транспортувати всі щоденні дрібниці: телефон, гаманець, планшет, парасольку. Якщо ж колекція сумок вам не потрібна, і ви мрієте про одну, але на всі випадки життя, то підбирайте модель, яка гармонійно вписується в ваш стиль.

Які моделі чоловічих сумок зараз в моді?

Першість в колі сильних і сміливих сумок дісталося портфелю. Можливо, рюкзаку і вдалося б його обійти, але, як це не прикро, в діловий стиль йому вхід заборонено. Компанію портфелю може скласти сумка-чохол або класичний шкіряний чоловічий клатч.

Якщо ж ви далекі від ділового костюма, то ймовірно ваш ідеальний варіант - месенджери (вони ж «сумки листоноші»). Такі моделі неймовірно практичні - носяться через плече, а також виробляються в формі прямокутника. Виробляються дані вироби з тканини, шкірозамінника або шкіри.

Якого кольору купити чоловічу сумку?

Перед покупкою такого аксесуара важливо визначитися з моделлю. У цьому питанні вирішальним моментом стане мета, для якої вам потрібна сумка:

  • для роботи;
  • для особливих випадків;
  • для занять спортом;
  • для відряджень.

Що стосується колірних переваг, то найбільш звичайні в цьому плані - чорний, коричневий, темно-сірий і темно-синій. Однак це зовсім не означає, що потрібно підганяти свої бажання під загальноприйняті правила. Спробуйте придивитися до виробів жовтого, бежевого, світло-коричневого або бордового кольору.
Визначаючись з колірною гамою, радимо також враховувати переваги в одязі. Наприклад, якщо ви затятий шанувальник джинсів, то такий одяг не зовсім доречно виглядає з діловим портфелем чорного кольору. Ті ж, хто не боїться експериментувати зі стилем, можуть сміливо підбирати вироби навіть таких яскравих відтінків, таких як фіолетовий та салатовий.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: 10 головних порад для ...
Наступна новина: Магазин «Дом Моды» — ...

КОМЕНТАРІ