Експерти Держгеокадастру Житомирщини опрацювали понад 4,1 тис. проектів землеустрою з інших областей

Експерти Держгеокадастру Житомирщини опрацювали понад 4,1 тис. проектів землеустрою з інших областей

08.05.18 10:19 0 554
З початку 2018 року експерти органів Держгеокадастру Житомирської області прийняли до опрацювання за принципом екстериторіальності 4240 проектів землеустрою з інших областей. На експерти опрацювали 4121 проект, або 97% від загальної кількості.

Про це повідомляє Гловне управління Держгеокадастру у Житомирській області.

Найбільше проектів землеустрою опрацювали експерти у Бердичівському районі – 466, Баранівському – 443 та Ружинському – 411.

Водночас спеціалістами відділів Держгеокадастру у районах Житомирської області направлено на погодження до інших областей 3049 проектів землеустрою, з них опрацьовано 2940 проектів.

Всього у структурних підрозділах Держгеокадастру у Житомирській області працюють 22 експерти державної експертизи, які склали кваліфікаційні іспити та здійснюють погодження проектів землеустрою щодо відведення земель.

Довідково. Постановою Кабінету Міністрів України від 31 серпня 2016 року №580 «Деякі питання реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» затверджено тимчасовий порядок взаємодії між територіальними органами Держгеокадастру на період реалізації пілотного проекту із запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальними органами Держгеокадастру під час погодження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Місцеві бюджети ...
Наступна новина: Вперше на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ