Як подолати маршрут Берлін-Прага: Трансфер,автобус потяг і літак?

Як подолати маршрут Берлін-Прага: Трансфер,автобус потяг і літак?

10.05.18 01:08 0 1273

Потрапити з Берліна до Праги можна кількома способами: поїздом, літаком, на автобусі або трансфером (індивідуальним / груповим). Летіти літаком швидше за все - це займе 1 годину, однак дане задоволення не з дешевиз. Їхати комерційним автобусом Берлін-Прага (шатлом) значно дешевше, час у дорозі - 5 годин. Поїздом добиратися майже стільки ж - 4,5 години, проте вартість за проїзд трохи вища, ніж автобусом. Нарешті, завжди можна дістатися на таксі або заздалегідь забронювати міжміський трансфер Берлін - Прага. Тривалість поїздки на машині - близько 3 годин. До слова, відстань між Берліном і Прагою становить 340 км, що на поїзді, що на машині.

Берлін - європейський оазис

Столиця Німеччини - місто, що розвивається дуже стрімко. Тут буде цікаво кожному туристу, адже в тут зосереджена величезна кількість архітектурних пам'яток, красивих будівель, споруд. Повсюди зустрічаються кафе, ресторани, бістро, тому голодними вас тут не залишать. Приїхавши до Берліна, обов'язково слід відвідати Музейний острів - об'єкт спадщини ЮНЕСКО, площу Александерплац, замок Шарлоттенбурга і, звичайно ж, берлінський зоопарк!

Поїзд Берлін-Прага

Поїзд EuroCity відправляється з Центрального вокзалу Берліна і прибуває на Головний залізничний вокзал Праги (недалеко від центру міста, поруч з Вацлавській площею). Поруч з вокзалом відмінна транспортна розв'язка, тому звідти без проблем можна потрапити в будь-яку частину міста, а дорога займе не більше півгодини. Тривалість подорожі на поїзді з Берліна до Праги складає 4 з половиною години, ціна квитка залежить від класу. На маршруті передбачено і нічний поїзд - Euronight, який прибуває до Праги близько опівночі. Квитки зручніше купувати онлайн, на Чеському сайті залізниць, або в ж / д касі. До слова, зазначені поїзди дуже комфортні: у просторому салоні є, де поставити сумку, за столиком можна почитати, а в високі вікна дозволяють насолодитися гарним пейзажем.

Автобус Берлін-Прага

З усіх перерахованих способів потрапити в Прагу з Берліна, автобус - найдешевший. Тривалість в дорозі - 4 години 55 хвилин. Даний вид транспорту розпочинає курсувати з самого ранку і закінчує пізно вночі, проте цілодобових рейсів на маршруті немає. Незважаючи на відносну дешевизну квитка, подорожувати на автобусі Берлін-Прага дуже комфортно, адже в салоні є все, що потрібно, починаючи від зручних крісел, закінчуючи напоями та їжею.

Літак з Берліна до Праги

Швидше за все можна потрапити з Берліна до Праги на літаку, прямий рейс без пересадок надає авіакомпанія AirBerlin. Тривалість перельоту - 1 година. В добу здійснюється всього 2 рейси, причому обидва - в денний час. Якщо ви встигнете на перший, очікувати наступного доведеться майже 9 годин. До речі, не забудьте, що з аеропорту Праги «Вацлав Гавел» потрібно буде самостійно добиратися до міста, яке знаходиться в 17 км. Для цієї мети підходить таксі, а також громадський транспорт.

Трансфер

Для тих мандрівників, які не хочуть обтяжувати себе пошуком квитків або зручних маршрутів, існує варіант замовити таксі або трансфер з Берліна до Праги. Задану відстань автомобіль подолає приблизно за 3 години. Залежно від суми, яку готовий заплатити покупець, варіюється клас машини і рівень комфорту.

Висновки

Від Берліна до Праги можна дістатися як бюджетним видом транспорту, на зразок автобуса шаттла, так і більш дорогим - на літаку. Все залежить від того, яку суму готовий витратити мандрівник і наскільки швидко йому потрібно потрапити в пункт призначення. У будь-який випадку кожен зможе підібрати для себе підходящий варіант.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Як правильно вибрати ...
Наступна новина: Чернігів: 9 травня ...

КОМЕНТАРІ