Які бувають рідини для вейпінгу?

Які бувають рідини для вейпінгу?

10.05.18 21:03 0 1822

Сьогодні чудовою альтернативою курінню став вейпінг (паріння). Безпосередньо для генерації пари використовуються спеціальні рідини. Саме про них ми і поговоримо далі та розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://dneprvapeshop.com.ua/, в якому можна придбати різноманітні рідини для вейпінгу, зокрема: авторську рідину DVS (авторскую жидкость DVS) та преміальні рідини Cosmic Fog та TROUBLEMAKER.

Загальним в рідинах для електронних сигарет є їх основні інгредієнти. Вони однакові для ВСІХ рідин незалежно від виробника.

Склад рідини для електронних сигарет такий:

  • гліцерин (VG);
  • пропіленгліколь (PG);
  • дистильована вода (AD) (необов'язковий компонент, в основному використовується як провідник смаку і розчинник рідини при великій кількості VG).

% співвідношення головних інгредієнтів може відрізнятися. В продажі доступні 3-ри основних «стандартних» співвідношення:

  1. Традиційне (Traditional): PG 55% + VG 35% + AD 10%;
  2. Оксамитова хмара (Velvet Cloud): VG 80% + AD 20%;
  3. Крижаний клинок (Ice Blade): PG 95% + AD 5%.

Що таке авторська рідина?

Авторська рідина для електронних сигарет - це збалансоване рішення для тих, хто шукає якісний мікс смаків на кожен день. На відміну від преміальних рідин, ціна на які може перевищувати тисячу гривень, авторські рідини доступні кожному вейперу. У порівнянні з самозамісом, авторські рідини виграють в тому, що пропорції вже опрацьовані, і ароматизатори поєднуються між собою. Купуючи авторську рідину, вейпер не проводить експерименти, не чекає необхідного настою, а отримує можливість насолодитися міксом тут і зараз.

В процесі виготовлення рідини використовуються висококласні компоненти, що гарантує максимальну вкусопередачу і відсутність сторонніх запахів в готовій рідині.

Переваги авторських рідин:

  • На відміну від моносмаків, авторська рідина дивує на всіх етапах паріння. На вдиху пара розкривається яскравий смак, який на видиху доповнюється новими відтінками;
  • Рідина для електронної сигарети поставляється в зручних флаконах, наповнити нею бак або дріпку не складе труднощів, а ймовірність протікання ємності прагне до нуля. Більшість флаконів оснащені захистом від дітей і контролем першого відкриття. Крім цього, рідини розфасовані в найпопулярніших ємностях: 30 і 60 мл, це дозволяє «розкуштувати» рідину, і в той же час вона не встигне набриднути вейперу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ