В Житомирській області огляд можливостей для представників громадського сектору

В Житомирській області огляд можливостей для представників громадського сектору

11.05.18 09:17 0 580
Запрошуємо всіх жителів області, котрі шукають можливості для реалізації свого громадського потенціалу до огляду грантів, конференцій, семінарів та конкурсів.

І Регіональний форум Житомирщини «Житомирщина – територія можливостей»

Форум проходитиме 16 травня у Житомирі та поєднає проведення ІІІ Форуму роботодавців та Ярмарку вакансій.

Мета форуму – продемонструвати особливості та потенціал області, сформувати стратегію, механізми й інструменти розвитку.

Під час форуму обговорюватимуть проблеми та осмислення сучасних тенденцій, налагоджуватимуть систему комунікації представників державних та приватних інституцій, громадськості.

Тож, якщо ти активний та зацікавлений у розвитку інвестиційного, виробничого, технологічного, природного, туристично-рекреаційного, культурного, безпекового потенціалу Житомирської області запрошуємо взяти участь у масштабному Форумі.

Деталі:http://oda.zt.gov.ua/vpershe-v-oblasti-projde-regionalnij-forum-%C2%ABzhitomirshhina-%E2%80%93-teritoriya-mozhlivostej%C2%BB.-programa.html.

Перший онлайн марафон «Форум освітніх можливостей»

Форум є унікальним інтерактивним форматом, що об'єднає головні програми у сфері освіти та науки, які реалізуються за підтримки Європейського союзу та країн Європи.

Мета заходу – проведення інтерактивної презентації можливостей міжнародної співпраці в сфері освіти та науки для студентів, викладачів та науковців за участю представників провідних Європейських проектів та програм.

Деталі:https://www.facebook.com/events/214650302460681/.

Новий конкурс грантів від Українського жіночого фонду

Український жіночий фонд запрошує жіночі і феміністичні громадські організації до участі у новому конкурсі грантів за двома пріоритетними напрямками.

Напрямок 1: Візуалізація прав жінок, жіночого активізму та жіночого/феміністичного руху

Напрямок 2: Розвиток партнерств між жіночими/феміністичними організаціями і активістками на місцевому, регіональному та національному рівнях

Максимальний розмір гранту – 130 000 гривень.

Тривалість проекту – до 6 місяців.

Деталі:https://www.uwf.org.ua/news/11195.

Конференція «Reforming European Higher Education - From Policy to Practice»

Щиро запрошуємо взяти участь у Конференції «Reforming European Higher Education - From Policy to Practice» та мережевій зустрічі щодо співпраці з ЗВО Німеччини та іншими країнами ЄС, що пройдуть 8-9 червня 2018 р. м. Київ. Захід організовано за дорученням Федерального міністерства освіти та науки DAAD у співпраці з Національним Еразмус+ офісом в Україні (Проект ЄС) та за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Коли? – 8-9 червня.

Деталі:http://erasmusplus.org.ua/novyny/1770-konferentsiia-reforming-european-higher-education-from-policy-to-practice-ta-merezheva-zustrich-shchodo-spivpratsi-z-zvo-nimechchyny-ta-inshymy-krainamy-yes-8-90618-m-kyiv.html.

Представництво ЄС оголошує набір на 25 сесію EU Study Days (Єврошколи)

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ запрошують на 25 сесію EU Study Days, яка відбудеться 21-24 червня 2018р. у Херсоні.

До участі у сесії Єврошколи запрошуються учасники з усіх регіонів України.

Єврошкола це унікальна можливість для українських студентів та випускників ВНЗ:

* отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України;

* вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини;

* поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями;

* долучитися до мережі активної молоді, для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.

Деталі:http://internews.ua/2018/04/predstavnytstvo-es-oholoshuje-nabir-na-25-sesiyu-eu-study-days-evroshkoly/.

Гранти на налагодження партнерства між ВПО, бізнесом, громадами та місцевою владою

Оголошено конкурс проектів серед громадських організацій, спрямованих на налагодження партнерства між ВПО, бізнесом, громадами та місцевою владою шляхом реалізації спільних ініціатив, спрямованих на вирішення важливих для громади соціальних, економічних, або ж екологічних проблем.

Середній розмір гранту - 60 000 грн.

Дедлайн - 15 червня 2018 року.

Деталі:http://gurt.org.ua/news/grants/45443/.

Відбір учасників на проект SEE BEYOND

Розпочинається набір учасників на проект See beyond, який має на меті поєднати особисті історії та перформанс, щоб боротися зі стереотипами, утверджувати різноманіття та сприяти створенню інклюзивного суспільства.

Дедлайн - 15 травня 2018 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учениця Збаразької ...
Наступна новина: Вугілля антрацит: Що це ...

КОМЕНТАРІ