Петро Порошенко поздоровив «золоту» дівчинку з Тернополя та її друзів

Петро Порошенко поздоровив «золоту» дівчинку з Тернополя та її друзів

11.05.18 08:04 0 535
Tернополянка Анастасія Бачинська успішно виступила на Всесвітній Літній Гімназіаді-2018 в Королівстві Марокко. Дівчинка стала срібною призеркою змагань у командному заліку збірної України. В особистих змаганнях Анастасія здобула дві золоті нагороди – у багатоборстві та в опорному стрибку.

І ось, як повідомив на своїй сторінці у Facebook Президент України Петро Порошенко, українська збірна перемогла на всесвітній Гімназіаді.

-Українські спортсмени-школярі вперше стали чемпіонами ХVІІ літньої Гімназіади у місті Марракеш. Вітаю з фантастичним успіхом! Наші хлопці та дівчата вибороли 112 медалей, випередивши учасників з 58 команд з усього світу. Дякую за ваші чудові перемоги. Ви – майбутнє нашої країни! Так тримати! – заявив Порошенко.

Нагадаємо, Гімназіада тривала у місті Марракеш (Марокко) з 2 травня. Україну на змаганнях представили 122 школярів-спортсменів з 22 областей. Вони змагалися у таких дисциплінах, як легка атлетика, стрільба з луку, бокс, шахи, велоспорт, фехтування, художня гімнастика, спортивна гімнастика, спортивна аеробіка, дзюдо, карате, петанк, плавання, тхеквондо, теніс, вільна боротьба, боротьба греко-римська.

Джерело: Терен

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ