Учениця Збаразької санаторної школи-інтернату – срібна призерка чемпіонату Європи з гирьового спорту

Учениця Збаразької санаторної школи-інтернату – срібна призерка чемпіонату Європи з гирьового спорту

11.05.18 09:15 0 540
Наприкінці квітня в м. Цельє, Словенія, проходив відкритий чемпіонат Європи з гирьового спорту. Відкриття змагань відбулося за участю Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Словенія Бродовича Михайла Франковича.

Учениця Збаразької санаторної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Тернопільської обласної ради та Збаразької РК ДЮСШ Іванна Залевська зайняла ІІ місце в змаганнях дівчат вагової категорії до 60 кг у вправі ривок гирі 16 кг та стала срібною призеркою чемпіонату Європи з гирьового спорту серед юніорів.

Тренер Іванни – вчитель фізичної культури і вихователь Збаразької школи-інтернату, викладач Збаразької РК ДЮСШ, бронзовий призер чемпіонатів світу серед чоловіків і ветеранів Віталій Гуголь, став чемпіоном Європи у змаганнях серед ветеранів у ваговій категорії понад 90 кг «двоборство» та виборов золоту і срібну медалі чемпіонату в командній естафеті у «поштовху гирь довгим циклом» та змішаній командній естафеті.

Спортсмени висловлюють щиру вдячність друзям та небайдужим людям за допомогу, підтримку і сприяння участі у міжнародних змаганнях.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області з ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ