Степан Барна: Важливо молоді надавати можливості для реалізації креативних планів (фото,вiдео)

Степан Барна: Важливо молоді надавати можливості для реалізації креативних планів (фото,вiдео)

11.05.18 10:00 0 594
Процес омолодження та осучаснення кадрів є надзвичайно важливим у роботі органів державної влади. Також велике значення має подавати добрі приклади для молоді, на яких демонструється ефективна робота, нові можливості та хороші результати в розвитку країни. Про це наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час форуму місцевих лідерів для політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»».

«Тернопільська обласна державна адміністрація, загалом як і всі органи державної влади на місцях, потребують серйозного кадрового оновлення. Без проведення подібних семінарів, тренінгів нам не обійтися. Уже третій рік поспіль до Дня молоді ми оголошуємо для молодих людей, випускників вишів набір на державну службу. Середній вік працівників у Тернопільській ОДА складає трохи менше 34 років, а це є знаком того, що ми ідемо добрим шляхом», – зазначив очільник області.

Також Степан Барна акцентував увагу присутніх на тому, що завдяки реформі децентралізації, молодь має усі можливості для реалізації креативних планів на місцях: «За підсумками останніх виборів бачимо, що дуже багато молодих людей прийшли працювати в органи місцевого самоврядування, в ОТГ. Тому ми зацікавлені, щоб проводилися подібні заходи і таких людей було якомога більше».

Про те, що молодіжні форуми – унікальна нагода для розвитку власних можливостей, а також хороший майданчик для комунікації та відстоювання власної точки зору наголосив народний депутат України Тарас Юрик.

«Під час подібних форумів в учасників є можливість поспілкуватися і знайти цікаві точки дотику, сформувати нові програми, нові візії, бачення того як молода людина може розвиватися. Дуже важливо, що є люди, які хочуть розвиватися та розвивати довкола себе простір, країну. Наша молодь володіє величезним потенціалом, величезними можливостями саме у нашій країні», - підкреслив Тарас Юрик.

Також народний депутат акцентував увагу молоді на тому, що потрібно завжди вірити у власні сили. Це допоможе змінювати на краще не лише себе, а й країну.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська гімнастка ...
Наступна новина: Національно-культурні ...

КОМЕНТАРІ