Професійне прибирання: Чому краще довіритися спеціалістам?

Професійне прибирання: Чому краще довіритися спеціалістам?

11.05.18 15:05 0 1984

Чистота в домі та на роботі - завжди приємна. Але найчастіше ми так зайняті, що прибиранню не вдається присвятити навіть кілька хвилин. А в офісі за чистотою стежать, як правило, спеціально найняті люди. Але чи завжди вони виконують свої обов'язки якісно?

Чистота - всьому голова!

Клінінг - порівняно нове поняття, яке прийшло із Західної Європи. Звичайно, у нас в країні найманою працею для прибирання приміщень прийнято користуватися здавна. Але ось спеціальні робочі або цілі бригади, які займаються тільки на наведенням чистоти, ще 20 років тому були нонсенсом. В наші дні безліч офісів, та й деякі приватні будинки і квартири обслуговують клінінгові компанії. В обов'язки останніх входить не тільки поточне і генеральне прибирання, наприклад, після ремонту, але і миття вікон, фасадів, прибирання кухні, вивезення сміття та інші послуги.

Професійний клінінг - це не просто поверхневе прибирання, як думають багато з нас. Це повноцінний підтримуючий догляд за меблями, оргтехнікою, килимовими покриттями. Якщо ви хочете, щоб ваш кабінет справляв позитивне враження на клієнта, а вітальня - на тітоньку, то без послуг клінінгової-компанії буде важко обійтися. До того ж, це питання певного престижу: зараз в бізнес-колах не прийнято користуватися послугами прибиральниць-пенсіонерок, а вдома проводити довгі години, відтираючи підлоги і плиту. До речі, в якщо вам потрібна клінінгова компанія в Києві (клининговая компания в Киеве), тоді вам варто звернути свою увагу на "IZUMRUD-CLEANING".

Все більше людей звертаються до фірм, що надають для прибирання навчений персонал, спеціальне обладнання та миючі засоби. За статистикою в останні десять років ринок клінінгу ріс в середньому на 30-40 % на рік і на сьогоднішній день практично кожна друга компанія замовляє професійне прибирання офісу і нежитлових приміщень. Причому близько 41 % клієнтів клінінгу - банки, державні установи, бізнес-центри, 39 % - ТРЦ, супермаркети, 20 % - складські, медичні та освітні установи. Для житлових приміщень послугу замовляють поки не настільки часто, але з кожним роком популярність клінінг-сервісу зростає і серед фізичних осіб.

Клінінг-компанія або «штатний» прибиральник?

У чому ж принципова відмінність послуг компанії професійного прибирання від того, що може запропонувати вам штатний технічний персонал? Для житлових приміщень, для прибирання котеджів або квартир можуть знадобитися як разові послуги з прибирання приміщення (після ремонту, масштабного святкування), так і періодичні (від 2-3 разів на рік до декількох разів на тиждень).

Роботи по клінінгу житлового приміщення зазвичай включають:

  • Видалення пилу;
  • Миття підлоги, вікон, балконів;
  • Збирання ванних кімнат і санвузлів;
  • Чистку килимів, меблів, підлогових покриттів;
  • Очищення дзеркал і світильників;
  • Виніс сміття;
  • Інші договірні послуги, наприклад, догляд за рослинами.

При сучасному ритмі життя буває складно підтримувати чистоту навіть в невеликій квартирі, а на прибирання площі заміського котеджу потрібно набагато більше часу. Можна найняти хатню робітницю, але і вона не зможе швидко і, головне, гарантовано професійно провести всі потрібні роботи, наприклад, почистити жалюзі.

При замовленні послуг служби клінінгу до вас приїжджає ціла команда кваліфікованих фахівців, кожен з яких займається своїм «фронтом» робіт. Швидкість наведення порядку при цьому може підвищитися на 50-80 %, а якість на 60-70 %.

Постійному співробітнику, найнятому вами, потрібно буде платити зарплату, незалежно від частоти і обсягу виконаної ним роботи, в той час як на послуги клінінгу вартість розраховується предметно - з урахуванням витраченого часу, складності прибирання та площі приміщення. У порівнянні, витрати на «сторонніх» фахівців будуть в середньому на 15-20 % менші, ніж на утримання постійного хатнього робітника.

Координацію та контроль якості прибирання також можна «зняти» зі своїх плечей: в спеціалізованих фірмах цим займається окрема людина.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ